shareuiest_fericit

Cred că am atins apogeul mesajelor cu #fieca în momentul în care un instalator mi-a trimis mesaj cu “#fieca lumina sărbătorilor să vă inunde casele”. Nu, nu e nicio glumă, omul fix aşa a trimis, am şi o poză doveditoare pe aici pe blog.

Dar înainte de asta, acum mulţi-mulţi ani, când nu se inventase forwardul de mesaje standard, urările se făceau din suflet. Şi nu te duceai la uşă la toată lista de cunoscuţi ca să le zici acelaşi #fieca obosit, îi alegeai doar pe oamenii care chiar contau pentru tine. Ori le făceai o vizită, ori îi chemai să staţi la poveşti sau le dădeai un telefon. Nu era musai să ajungi la toată lumea, dar cei cu care ajungeai să vorbeşti ştiau că urările tale sunt din suflet şi se bucurau că ai făcut acel mic efort ca să-i vizitezi pe frig şi ninsoare.

Când eram foarte mic, tot ce-mi doream de sărbători era să stau acasă şi să mă bucur de cadouri. Pe-atunci fiecare zi de Crăciun însemna o vizită la bunici, unde se strângea toată familia. Nu pricepeam atunci de ce e nevoie să mergem până în celălalt capăt al oraşului pentru a petrece sărbătorile cu nişte oameni pe care oricum îi vedeam pe tot parcursul anului. Şi fix atunci când venea Moş Crăciun şi aducea o grămadă de jucării mişto.

Pe urmă am înţeles ce era cu efortul acela mic de a le transmite celor dragi gânduri bune. Cam asta vrea să facă şi Telekom prin intermediul platformei #shareuiestefericit.

Şi pentru că simplele mesaje SMS nu mai exprimă nimic, puteţi intra pe shareuiestefericit.ro pentru a construi o urare personalizată. Urcaţi poza preferată, alegeţi o ramă potrivită din galeria pregătită de diverşi artişti urbani (Ghica Popa, Saddo, Aitch, Dungi, Andrei Robu), scrieţi urarea şi o trimiteţi pe mail celor dragi. Sau, dacă vreţi, puteţi trimite chiar şi un video, ca să fie urarea şi mai puternică. Aveţi acolo opţiune de a face totul public, sau puteţi doar să trimiteţi cuiva drag, fără să ştie nimeni.

Însă partea mişto cu urările publice este că urmează să fie cântate de o trupă de colinde de improvizaţie: Trupa cu Ler. Până atunci, nu vă rămâne decât să urcaţi urările voastre pe shareiestefericit.ro şi să folosiţi hashtagul #shareuiestefericit pe reţelele de socializare. Eu deja am pregătit urarea mea, găsiţi link mai jos 😀

Click aici pentru urarea mea pe Shareuieste Fericit

În plus, Telekom România are şi o ofertă nouă special pentru sărbători, care conţine Internet, Televiziune, Telefonie fixă şi Servicii Mobile pentru 132 de lei pe lună.