in Casual stuff

Chestii de care nu ştiai că ai nevoie (3)

shutterstock_245845399_small

Lumea e în pragul unui război mondial, încălzirea globală ne ameninţă existenţa, dar, iată, nişte cercetători belgieni au descoperit o metodă prin care poţi să transformi urina în bere! Mă rog, aşa zice ştirea, pentru că, de fapt, transformă urina în apă, pe care abia apoi o folosesc să facă bere.

E ca şi cum ai zice că Iisus a transformat apa în vin după ce a plantat nişte viţă de vie şi cu apa aia a udat-o, a aşteptat câţiva ani, a cules, a presat struguri, a făcut vin. Aia trebuie să fi fost o nuntă tare lungă! [/religious joke]

Revenind. Urină transformată în bere. Deci planeta nu mai are apă de băut, e mare panică, iar prima ta grijă e să-ţi faci o bere din propria urină? :))

Ce m-a intrigat cel mai tare e că ştirea spunea că e descoperirea unor cercetători de la Universitatea Ghent, exact aceeaşi Universitate la care s-a descoperit recent un proces simplu prin care apa de mare se transformă în apă potabilă. Să ai 5 oceane la dispoziţie dar să-ţi bei propria urină, ASTA înseamnă sustenabilitate!

Foto: scientist with beer via shutterstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu