Anul trecut am decis să mă abonez şi la Telekom TV pentru că urma Euro 2016, iar Dolce Sport are deja o mulţime de competiţii sportive interesante, de la Champions League şi Europa League, până la diferite turnee WTA. Un an mai târziu consider că a fost o investiţie bună, uneori urmăresc mai mult programele Telekom TV decât cele disponibile pe RDS. Ba chiar mă gândesc să renunţ de tot la televiziunea de la Digi.

Însă cea mai mişto parte e legată de Eurosport, care are 8 canale digitale numite Eurosport 360. În timpul turneelor de Grand Slam poţi vedea în HD 8 meciuri în paralel, aşa că sigur dai de vreun meci interesant care nu e transmis pe Eurosport 1 şi 2. Practic, ai acces la streamurile de pe platforma Eurosport Player fără să plăteşti extra, ceea ce mi se pare bestial. De-a lungul timpului am văzut că mai dau acolo şi meciuri de snooker la competiţiile importante. Din păcate, nu e valabil şi pentru meciurile din Premier League, care nu sunt disponibile decât pe Player. 

Singurul dezavantaj e că nu există comentariu pe aceste canale, dar prefer să urmăresc HD meciurile româncelor.

6 comentarii. Leave new

 • Magarii de la Eurosport sper sa nu mai cumpere turnee de tenis. Acum 2 zile au dat meciul Simonei pe SD, desi aveau 2 canale HD. Pe un canal HD l-au dat pe Murray (sa zicem ca era normal, e liderul mondial la baieti) cu Del Potro, iar pe al 2-lea au dat pe Garcia cu Su-Wei Hsieh. Meciul s-a vazut execrabil pe SD. Sa vedem ce se intampla azi, Daca mai dau alte 2 meciuri pe HD in locul Simonei Halep.

  Răspunde
  • Eurosport tocmai a luat şi Wimbledonul pe 3 ani, au toate turneele de Grand Slam 🙂

   Da, e o problemă cu streamurile diferite în RO şi International, din păcate nu există Eurosport HD în România, se preia streamul de afară.

 • Abia acum ai descoperit? Sa vezi la Europa League unde transmit cate 8 meciuri !!! Pe Tv sunt doar 4 ca au 4 canale de sport dar pe aplicatie dau 8!!!!

  Răspunde
  • Păi n-are treabă Dolce Sport cu Eurosport 360 🙂 Ştiu că dau multe meciuri, la fel dă şi Eurosport pe aplicaţie, dar eu prefer să mă uit la TV.

  • Cine sa te mai inteleaga? Odata spui ca telekom tv e buna, iar acum ca preferi tv-ul! Eu doar ti-am dat alt exemplu care mi se pare foarte tare la telekomtv. Scuza-ma, uita-te unde vrei.

  • Mă refeream la serviciul de televiziune de la Telekom, n-am zis nicio clipă de aplicaţie 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu