IKEA a lansat zilele trecute catalogul cel nou şi e plin de chestii de care nu ştiai că ai nevoie. Mie mi se întâmplă frecvent să arunc un ochi prin el şi să-mi dau seama că mi-ar trebui vreo tavă, masă, pernă sau corp de iluminat. 

Anul ăsta vedeta catalogului este sufrageria, motiv pentru care s-au şi reamenajat câteva sute de metri pătraţi din magazin în ultimele luni. Catalogul e editat în 800.000 de exemplare şi a pornit deja spre destinatari, am înţeles că prin zonele mai centrale deja a ajuns. Ofertele sunt valabile începând cu 1 septembrie, inclusiv o colecţie nouă numită YPPERLIG. Dacă sunteţi super curioşi când vă ajunge catalogul acasă, există o hartă cu perioada de distribuţie, eu ar trebui să-l primesc săptămâna viitoare.

Eu aş plăti bani grei ca să aflu exact care e logica din spatele acestei împărţiri, sunt zone centrale care primesc în săptămâna 1, alături de ele mai sunt şi Militari şi Pantelimon, la fel şi o bucată din Dristor şi Berceni. Apoi sunt străzi din oraş total ocolite, însă catalogul e distribuit în Chiajna (nu şi în toată comuna Roşu, care e alăturată) etc. Presupun că are legătură cu zonele din care sunt cei mai mulţi cumpărători, dar care o fi ordinea? Oare se merge mai întâi la cei care cumpără mai des, sau la cei care cumpără mai rar, ca să-i motiveze?

În ceea ce priveşte magazinul #2, s-a aprobat PUZul în ianuarie şi de-atunci nu mai e nicio noutate, oricum termenul de finalizare e finalul lui 2018. 

În altă ordine de idei, am văzut că s-au amenajat deja rampe de pe trotuare, astfel încât să se permită accesul cu cărucioarele în parcarea magazinului. Probabil că în următoarele săptămâni se va permite chestia asta. 

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu