Pe 26 octombrie are loc la Bucureşti, la Alexander Ballroom (zona Pipera), singura conferinţă de marketing dedicată IT-ului, Marketing 4 IT.

Va fi o zi întreagă dedicată companiilor de IT, ce vor putea să afle mai multe despre Employer Branding și Product Marketing. IT-ul e un domeniu super dinamic, în care deja nu se mai vorbeşte doar despre salarii, ci şi de beneficiile extra pe care le poate oferi un angajator, modul în care e construită şi motivată echipa, precum şi reputaţia angajatorului.

Când ai în piaţă companii precum EA Games, care oferă nişte super condiţii de lucru, e o mare provocare să aduci talent într-o companie de profil. 

Conferinţa a avut deja 2 ediţii la Cluj, fiind organizată de Loopa, o agenţie interactivă locală. Odată cu ediţia a 3-a evenimentul se mută la Bucureşti. Mi se pare o abordare curajoasă a celor de la Loopa, dar şi o confirmare că oricât de Silicon Valley o fi Clujul, tot la Bucureşti se dă ora exactă.

Dintre speakeri: Laura Gregg, Media Solutions Consultant la LinkedIn, Ioana Mârzac de la Samsung România, Anca Bundaru de la Bitdefender, Tudor Galoş de la propria lui firmă de consultanţă 😛

Vă puteţi lua bilete de aici.

De asemenea, pentru că organizatorii au fost simpatici, dau 2 invitaţii la concurs. Tot ce trebuie să faceţi e să lăsaţi un comentariu şi o să trag la sorţi câştigătorii la finalul săptămânii.