Acum câteva luni, când şi-a luat un prieten PS4, mă miram de satisfacţia cu care îşi cumpăra joc după joc de parcă n-ar mai fi avut altceva de făcut până la pensie. N-am înţeles agitaţia lui până acum câteva zile, când mi-am luat şi eu consolă şi m-a apucat din senin. Am deja Fifa 18 şi Mortal Kombat XL, dar parcă m-aş juca de toate, de la Assassins Creed, până la GTA V, Mafia III şi Gran Turismo. Şi ca un făcut, a început campania Black Friday pe PlayStation Store, cu reduceri de până la 60%. Ascundeţi-mi cardul!

Membrii PlayStation Plus au acces la campanie începând cu 21 noiembrie, iar abonamentul pe 1 an are discount de 25%

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) oferă de Black Friday reduceri semnificative pentru jocuri, abonamente PlayStation Plus și multe altele.

Campania începe joi, 23 noiembrie, ora 14:00, și se încheie marți, 28 noiembrie, la ora 02:00.
Membrii PlayStation Plus au acces la reduceri începând cu 21 noiembrie.
Black Friday aduce reduceri pentru jocuri precum FIFA 18 (40% reducere), Gran Turismo Sport (50% reducere), Assassin’s Creed Origins (30% reducere), Need for Speed Payback (40% reducere), Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands (60% reducere) și The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition (60% reducere).

Asta înseamnă 180 de lei pentru FIFA, 120 de lei pentru Gran Turismo şi 210 lei pentru Assassins Creed Origins. Le găsiţi pe toate aici.

Momentan sunt în cele 48 de ore de free trial la PlayStation Plus, însă o să-l iau la oferta asta, nu pot să mă joc altfel decât online, n-am mai încercat single player de ani buni. 

În altă ordine de idei, aş vrea nişte recomandări în materie de jocuri, habar n-am ce e cool pe consolă. Vine o iarnă lungă şi presimt că serialele de pe Netflix şi HBO GO nu vor fi de ajuns.

Chiar, există ceva în genul Caesar IV sau CIV/Age of empires?

Şi tot apropo de Black Friday, vin reducerile din afară, vă recomand să fiţi cu ochii pe software mai ales, de multe ori ajung să fie la preţ de dumping, cu 70-80% discount.