in All Sports

Sporting Lisabona a pierdut un meci în sferturile Europa League pe terenul lui Atletico Madrid. 2-0, nu vreo umilinţă. După meci, patronul echipei, Bruno de Carvalho, care e numit „The Donald Trump of football”, i-a criticat pe jucători pe Facebook. Din câte mă ajută Google Translate, sunt nişte oameni nominalizaţi, jucători care au cam greşit la goluri (am prins cam jumătate din meci).

O zi obişnuită de joi, cum ar zice Gigi Becali.

Ce-au făcut jucătorii? Au trimis o declaraţie comună prin care dezaprobau modul în care a abordat problema patronul lor.

„În numele echipei, prin această declarație comună ne exprimăm dezgustul față de declarațiile publice ale președintelui nostru după meciul de ieri, pentru că nu am reușit să obținem rezultatul dorit. Lipsa de sprijin în acest moment de la cel care ar trebui să fie liderul nostru, care arată cu degetul învinovățind public performanțele unui sportiv, deși grupul este condus prin efortul său combinat” 

Cred că e prima oară când văd o astfel de reacţie din partea unor jucători de fotbal şi mi se pare fabulos.

Mă rog, dementul de patron n-a înţeles nimic, aşa că i-a suspendat pe toţi cei 19 semnatari ai declaraţiei. Dar asta e doar o parte a poveştii, mult mai important mi se pare cum au reacţionat ei. N-o să vedem chestia asta în România niciodată. Şi nu e vorba doar de Becali, toţi patronii simt nevoia să îşi critice angajaţii în public după rezultate mai slabe. 

Chiar sunt curios să văd cu cine o să joace Sporting duminică în campionat.

3 comentarii. Leave new

  • au jucat cu titularii. dovada ca inghit si mizerii cand e nevoie.

    Răspunde
    • Eu n-o văd aşa. Ei au protestat, ăla a zis că sunt suspendaţi, până la urmă şi-a dat seama că nu e chiar aşa treaba.

      Jucătorii nu aveau ce să facă mai mult decât un protest public. Sunt angajaţi, trebuie să joace dacă îi selectează antrenorul.

    • Si a demisionat presedintele? Nu, nu s-a intamplat nimic, timpul trece, leafa merge 🙂 Bine, probabil stiu si ei ca e vorba de un cretin care la dineuri oficiale in Europa spune sus si tare ca Portugalia nu are nicio sansa sa progreseze si se afla in situatia in care se afla pentru ca are culoarea rosie pe steag (a se citi Benfica) si pana nu o schimba, raman o tara de idioti. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu