Dacă sunteţi ceva mai harnici decât mine, probabil că v-aţi făcut deja curăţenia de primăvară prin dulapuri, aşa că aţi strâns nişte haine pe care nu le mai purtaţi şi pe care aţi cam vrea să le donaţi. Dar nici nu ştiţi cui şi nici nu aveţi timp să vă duceţi să căutaţi pe cineva care ar avea nevoie de ele. Parcă nici n-aţi vrea să jigniţi pe cineva, parcă aţi avea alte chestii mai importante de făcut, aşa că sunt toate şansele ca hainele alea să ajungă pe balcon, într-un sac legat bine la capăt.

Recunosc, mie cam aşa mi se întâmplă în fiecare an. Moment în care intră în schemă povestea asta de la Promenada, cu The Empty Shop. Adică magazinul în care te duci să laşi haine, nu să iei ceva.

Proiectul este făcut în parteneriat cu Let’s Do It, Romania şi se desfăşoară până pe 18 aprilie. Deci weekendul ăsta, dacă aveţi nişte haine de dat, faceţi o oprire la Promenada.

Iar pentru oamenii din provincie, există în mai multe mall-uri din ţară proiectul ăsta, creat de grupul Nepi: City Park Constanța, Shopping City Timișoara, Shopping City Galați, Brăila Mall, Shopping City Piatra Neamț, Ploiești Shopping City, Shopping City Deva, Aurora Shopping Mall (Buzău), Shopping City Târgu Jiu, Severin ShoppingCenter, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Shopping City Sibiu. 

Ocazie cu care am aflat că Brăila şi Târgu Jiu au mall.

Revenind la Promenada, vă mai vând un pont. După ce faceţi o faptă bună cu hainele alea, vă puteţi opri la Bubble Waff, să vă premiaţi cu nişte waffles bestiale.