GLOW

În ultima vreme am stat mai mult lipit de HBO Go, cu Westworld şi Handmaid’s Tale, ambele ajunse la sezonul 2. Excelente continuări ale poveştilor.

Însă Netflix revine în forţă cu câteva seriale pe care le aştept ca pe pâinea caldă.

Primul e continuarea First Team: Juventus. Practic, sunt alte 3 episoade din serialul documentar despre care v-am mai spus. Urmăresc un sezon întreg al lui Juve şi ar trebui să fie extraordinar, mai ales că s-au întâmplat o grămadă de lucruri în primăvară pentru italieni. Pe 6 iulie apar cele 3 episoade.

Pe 29 iunie apare şi sezonul 2 din Glow. E acel serial care arată începuturile wrestlingului feminin din SUA, cu Alison Brie în rolul principal. E haios şi uşurel, merge după nişte seriale grele precum cele pe care urmează să le termin săptămâna asta.

Tot în iulie apare, în sfârşit, sezonul 6 din Suits. Nu ştiu care e faza, dar Netflix e cu un sezon în urmă, în SUA urmează să apară pe 18 iulie primul episod din sezonul 8.

A fost anunţată şi data de lansare pentru sezonul 2 din Ozark: 31 august. 

House of cards mai durează puţin, abia prin toamnă o să apară, momentan nu se ştie nicio dată clară.

Şi chiar dacă nu e pe Netflix, am citit recent că sezonul 3 din True Detective ar fi confirmat pentru 2019. Ceea ce nu e rău dacă de data asta chiar scot un sezon la fel de mişto ca primul.