in Casual stuff

Probabil că niciodată. Niciun om normal la cap nu dă 1200 de lei dintr-un foc pe cărţi. Totuşi, ai putea să primeşti cărţi în valoare de 1200 de lei doar dacă te înscrii la un newsletter.

Şi nu e vorba de Elefant.ro, ci de newsletterul The CEO Library, la care ar trebui să te înscrii şi fără să-ţi dea cineva vreun premiu. Cărţile sunt doar un bonus. Cristina a povestit deja despre cum s-a născut ideea acestui giveaway şi urmează să revină cu un follow-up după ce se încheie campania. Eu unul sunt tare curios cât de bine a mers treaba şi cum s-a ferit de concursişti (deşi un teanc de cărţi în engleză nu cred că sunt chiar o prioritate pentru concursişti).

Ce trebuie să reţineţi e că mai sunt câteva zile în care puteţi să vă înscrieţi la un super newsletter cu recomandări de cărţi la care aveţi şi şansa de a câştiga o colecţie de cărţi despre cum să înveţi mai repede şi mai eficient lucruri. După ce expiră termenul ăsta o să vă puteţi înscrie oricum, but no books for you!

Apropo de Cristina, zilele trecute a apărut şi un articol scris de ea în DoR despre cum (şi de ce) a renunţat la Facebook la finalul anului trecut. Aici e un articol despre acel articol, probabil că va mai dura ceva până când apare versiunea online. Ce pot eu să vă spun e că de la momentul respectiv am devenit şi eu mai conştient de toate momentele în care scrollam aiurea pe Facebook, toate energiile negative cu care mă încărcam din comentarii şi statusuri şi am început s-o mai răresc. Nu sunt gata să renunţ de tot la cont (nici măcar n-am dezinstalat aplicaţiile de pe telefoane), dar măcar am făcut un pas în spate.

Revenind la The CEO Library, vă recomand newsletterul în primul rând pentru conţinutul lui, şi mai apoi pentru giveaway. Dacă aţi ajuns în punctul ăla în care aţi vrea să citiţi cărţi care să conteze cu adevărat în dezvoltarea voastră personală The CEO Library e o resursă excelentă. Dacă n-aţi ajuns încă în punctul ăla, mai aşteptaţi puţin 🙂

5 comentarii. Leave new

 • In ultimul an, desi perioada este mai scurta, dar, de dragul conversatiei, sa zicem ca in ultimul an, am dat mai mult de 1200RON pe carti, pentru toata familia, ultima achizitie fiind saptamana asta, de peste 200RON.
  Deci… mai dam banii si pe carti, nu doar la pacanele 😉 😀 😛

  Răspunde
  • Eu ziceam de 1200 de lei dintr-un foc 😛 Că aşa dau şi eu în jur de 1000 de lei pe an (cred). Cel mai mult am dat vreo 400 de lei pe nişte cărţi despre Sinatra.

   Dar da, ştiam că cititorii mei sunt mai deştepţi decât media 😀

 • Ah, 1200 dintr-un foc… mda, nu este deloc tentant, just!
  Si eu am dat acum ceva timp 400RON pe o enciclopedie completa Star Trek – si asta la precomanda, cu luni inainte de lansare – dar incerc sa nu fac prea des chestii d’astea :O

  Răspunde
 • in ultima luna aproximativ 1500. ultima comanda a fost de 600 de lei. si le-am luat la oferta gen 50 la suta (vezi elefant)

  Răspunde
 • […] și Cristina Chipurici. Pe atunci site-ul nu era încă funcțional, însă astăzi am văzut la Hoinaru că i-au dat drumul (vedeți că au și un concurs pentru cei care se vor abona la […]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu