Dacă nu ştiţi care e treaba cu rucsacul Bobby, o să vă explic pe scurt. Este vorba de un ghiozdan anti-furt apărut în urmă cu 2 ani, creat de XD Design, o companie cu 30 de ani de experienţă în domeniu. Toate buzunarele sunt ascunse, astfel încât să puteţi merge fără stres cu el în spate. Practic, de pe „faţa” rucsacului nu se poate accesa niciun buzunar, ceea ce e excelent. În plus, are o ieşire USB care e conectată la un cablu din interior în care poţi pune o baterie extenă. În felul ăsta, îţi încarci telefonul uşor, fără să mai ai şi grija bateriei. Absolut genială această opţiune.

Eu îl folosesc de vreun an, am bifat câteva excursii în locuri cunoscute pentru densitatea de hoţi pe metrul pătrat şi sunt super mulţumit. Pur şi simplu stai mult mai liniştit. Materialul nu se poate tăia (prea uşor), am văzut o grămadă de demonstraţii pe Youtube, n-am mai simţit nevoia să testez şi eu.

În ultima vreme au apărut nişte variante noi, pornind de la diferite culori ale modelului original (+ print zebra şi print camouflage) până la alte mărimi şi două modele noi: bizz şi urban. Ultimele două nu mă dau pe spate, însă cele colorate sunt foarte mişto, foarte bune de dat cadou.

Singurul dezavantaj cu Bobby este că nu poţi accesa uşor conţinutul dacă eşti cu cineva în călătorie şi vrei să te ajute să ajungi mai repede la un anumit obiect. Trebuie să te opreşti, să dai jos ghiozdanul şi să umbli la ce ai nevoie. Dar până la urmă asta e ideea, să nu ajungă nimeni prea uşor la chestiile pe care le cari.

Modelul Bobby compact (care e super colorat) are chiar şi husă de ploaie, ceea ce e extrem de util, iar pe lângă asta vine cu un mini-Bobby care include o pungă de cumpărături.

Vă zic, ăsta e ghiozdanul viitorului, iar oamenii de la XD Design pot doar să-l îmbunătăţească de aici încolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu