Încerc să ţin în frâu achiziţia de jocuri, mai ales că s-au adunat multe în Playstation şi n-am reuşit să termin niciunul. Însă dintre lansările toamnei am două favorite pe care probabil că le voi cumpăra mai devreme sau mai târziu. Oameni suntem, toţi avem slăbiciunile noastre.

Primul este Red Dead Redemption 2, un fel de GTA cu acţiunea plasată în Vestul Sălbatic. În loc să furi cai, furi maşini, te plimbi pe dealuri şi prin văi, împuşti oameni şi te bucuri de o grafică absolut bestială. Jocul este dezvoltat tot de RockStar Games, cei care sunt cunoscuţi pentru seria Grant Theft Auto şi pentru Max Payne. Practic, ei sunt cei care au dus genul ăsta de jocuri Action-Adventure la un alt nivel. Aş zice chiar că au dus întreaga industrie la un alt nivel, multe elemente pe care le-am văzut prima oară în GTA au fost apoi preluate şi de alţi producători şi au devenit normă.

Puteţi cumpăra Red Dead Redemption 2 de pe eMAG, preţ: 270 de lei.

Al doilea joc este Assasin’s Creed Odyssey. Cel mai nou titlu din seria Assasin’s Creed a ajuns în Grecia Antică, acţiunea se petrece cu 431 de ani înaintea erei noastre. Ceea ce înseamnă că interacţionezi cu spartanii, omor persani şi creaturi mitice, plus că te bucuri de o grafică cu adevărat spectaculoasă. Interesant e că o echipă de 200 de oameni de la birourile Ubisoft Bucureşti a contribuit la dezvoltarea jocului, alături de alte 3 birouri Ubisoft din întreaga lume.  

Puteţi cumpăra Assasin’s Creed Odyssey de pe eMAG, preţ: 247 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu