O profesoară din Buzău cânta activa în urmă cu câţiva ani într-o formaţie etno. Nu e o crimă până la urma urmei, toţi greşim.

Formaţia a produs acest videoclip:

Doamna profesoară de desen (!) este cea în galben, dar asta e mai puţin relevant.

Trec anii, tânăra muziciană etno se angajează la un liceu de prestigiu din Buzău. Unul dintre elevii ei descoperă clipul şi îl postează pe grupul privat al liceului, împreună cu un comentariu maliţios.

Doamna vede comentariul, se înfurie şi dispune scăderea notei la purtare a elevului până la 2.

Ok, o fi sau nu un abuz, poate fi discutat. Elevul nu e uşă de biserică, a mai făcut diverse tâmpenii, dar problema pleacă de la doamna profesoară. Care a postat chestii penibile pe internet în urmă cu câţiva ani şi acum se aşteaptă ca totul să fie îngropat. Doamna şi-a dorit atenţie, şi-a dorit să fie o persoană publică (mă rog, a ajuns semi-publică), dar acum nu vrea să-şi asume. 

Nu s-a gândit atunci că fix astea sunt riscurile, să-i găsească cineva clipurile peste ani şi să-i spună că e penibilă. 

Mai mult, dacă a greşit atunci şi între timp s-a trezit la realitate, acum ar fi trebuit să-şi asume. Ok, am făcut asta, e parte din viaţa mea, acum sunt un alt om. Ah, nu mai ai autoritate în faţa elevilor când tu ai ars-o penibil şi te-ai dezbrăcat ca să faci succes în muzică? Nasol, trebuie să trăieşti cu problema asta.

Nimeni nu vrea să suporte consecinţele alegerilor pe care le face. Însă lumea nu funcţionează aşa.