in Casual stuff

O profesoară din Buzău cânta activa în urmă cu câţiva ani într-o formaţie etno. Nu e o crimă până la urma urmei, toţi greşim.

Formaţia a produs acest videoclip:

Doamna profesoară de desen (!) este cea în galben, dar asta e mai puţin relevant.

Trec anii, tânăra muziciană etno se angajează la un liceu de prestigiu din Buzău. Unul dintre elevii ei descoperă clipul şi îl postează pe grupul privat al liceului, împreună cu un comentariu maliţios.

Doamna vede comentariul, se înfurie şi dispune scăderea notei la purtare a elevului până la 2.

Ok, o fi sau nu un abuz, poate fi discutat. Elevul nu e uşă de biserică, a mai făcut diverse tâmpenii, dar problema pleacă de la doamna profesoară. Care a postat chestii penibile pe internet în urmă cu câţiva ani şi acum se aşteaptă ca totul să fie îngropat. Doamna şi-a dorit atenţie, şi-a dorit să fie o persoană publică (mă rog, a ajuns semi-publică), dar acum nu vrea să-şi asume. 

Nu s-a gândit atunci că fix astea sunt riscurile, să-i găsească cineva clipurile peste ani şi să-i spună că e penibilă. 

Mai mult, dacă a greşit atunci şi între timp s-a trezit la realitate, acum ar fi trebuit să-şi asume. Ok, am făcut asta, e parte din viaţa mea, acum sunt un alt om. Ah, nu mai ai autoritate în faţa elevilor când tu ai ars-o penibil şi te-ai dezbrăcat ca să faci succes în muzică? Nasol, trebuie să trăieşti cu problema asta.

Nimeni nu vrea să suporte consecinţele alegerilor pe care le face. Însă lumea nu funcţionează aşa.

3 comentarii. Leave new

  • Penibila atitudine. Pedepsesti un om pentru ca a postat ceva ce oricum era (si inca este) public. Si nu numai ca nu rezolvi problema ba iti mai adaugi si oprobriul pentru actiunile tale de dupa descoperirea carierei tale anterioare

    Răspunde
  • “Elevul e de vina mereu.” am activat in sistem si pot garanta pentru citat… a fost motivul pentru care am iesit din invatamant, am luat partea elevilor de cateva ori si au iesit scantei mereu, iar in final tot deciziile gresite s-au luat.

    Răspunde
  • Bine ca nu e profesoara de muzica. Astia ne sunt profesorii, imi amintesc cati aveam prin scoala si facultate care isi bateau p… de noi doar pentru ca puteau, in loc sa isi consume energia pe lucruri pozitive. Dar am avut parte si de profesori de la care am avut de invatat.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu