in Casual stuff

Cele mai urâte decoraţiuni stradale sunt în intersecţia de la Obor

Dacă eram tabloid începeam cu un „E OFICIAL” în titlu şi cred că nu se supăra nimeni. Serios, nu cred că ăsta e un adevăr care poate fi pus la îndoială.

Decoraţiunile din sectorul 2 sunt cele mai urâte din Europa de Est, pentru al doilea an la rând!

Uitaţi-vă puţin la bradul ăsta, care reprezintă „la piece de resistance”, eu n-am văzut de mult ceva mai urât. Anul trecut am zis că e un accident, dar văd că l-au instalat şi anul acesta, ceea ce mă face să cred că respectivele decoraţiuni au fost cumpărate, nu închiriate, aşa cum obişnuiesc autorităţile din toată lumea (ideea fiind să existe în fiecare an alte lumini).

Mă depăşeşte de ce ai vrea să trânteşti un brad atât de urât în mijlocul unei intersecţii în care s-ar putea face chestii chiar mişto. Plus că parcul din faţa Primăriei Sectorului 2 are nişte beculeţe de un albastru care îţi strepezeşte dinţii. Numai bucurie şi lumină nu inspiră. V-aş arăta şi o poză, dar nu am, că evit zona aia pe cât posibil.

Dacă e nevoie, sunt dispus să fac şi o petiţie online, facem şi strângere de fonduri, numai să aducă un brad mai decent acolo. Poate să fie de plastic, de carton sau chiar desenat. Orice numai să dispară chestia aia.

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu