Ziua şi scandalul legat de datele personale pentru Facebook, de data asta s-a aflat că preluau informaţii precum ritmul cardiac de la anumite aplicaţii care foloseau logarea lor. Detalii.

PRO TV a anunţat că negocierile cu Telekom au intrat în impas, aşa că s-a putea ca posturile grupului să nu se mai vadă pentru abonaţii operatorului telecom. O sinteză foarte bună aici.

Mai multe companii, printre care Nestlé, Purina, Disney şi McDonald’s şi-au scos reclamele de pe Youtube, după scandalul cu clipurile cu minori, chiar dacă s-au şters deja 400 de conturi cu probleme. Detalii.

Pinterest se pregăteşte de listarea la bursă cândva prin 2019, au depus deja documentele necesare. Detalii.

Alte ştiri pe scurt: Uber Eats vrea să iasă din India şi să vândă unui concurent local, China blochează biletele de avion pentru cetăţenii fără suficient credit social, Facebook închide aplicaţia de VPN Onavo, Samsung a lansat gama S10 şi telefonul care se împătureşte, un dispozitiv Nest avea un microfon care nu a fost anunţat, însă Google susţine că nu era niciun secret, spaţiu nou de co-working în Pipera, WinRAR avea un bug de 19 ani, a revenit Refresh.ro, Youtube Kids România, Instagram testează mesageria directă pe web şi sticker de donaţii.

Dacă vrei să nu pierzi nicio ediţie din Sunday’s Media Recap, te poţi abona prin email doar la aceste postări. În plus, vei primi o recapitulare lunară în exclusivitate.