Ne apropiem de final cu acest prim sezon al Primii trei ani la UrbanSunsets.com. Ne auzim şi în seara asta, de la 22:00.

Invitatul meu de azi e unul dintre oamenii care m-au inspirat să încep această emisiune. Podcastul lui Andrei Costescu realizat alături de Claudiu Jojatu a avut doar 6 ediţii, însă a fost foarte mişto. S-au oprit din lipsă de timp, însă găsiţi în continuare arhiva Shoturi Digitale, transformată acum în Viaţă de freelancer.

În viaţa reală Andrei conduce mReady, una dintre cele mai mişto agenţii de mobile development de la noi. Veţi descoperi în emisiunea din această seară ce cultură organizaţională mişto au reuşit să dezvolte acolo, care au fost provocările cu care s-au confruntat şi ce îi face să meargă înainte.

Diseară, de la 22:00, intraţi pe UrbanSunsets.com pentru a asculta toată discuţia.

Later edit: Iată şi înregistrarea emisiunii

PS: Dacă n-aţi ascultat primele şase emisiuni, cea cu Ergo (de la PORC), cea cu Alexandru Neştian (de la iTux), cea cu Tudor Iacob (de la NativeBox), cea cu Ruxandra Micşunescu (de la Line Agency), cea cu Mih Lovin (de la Le Squad + PGM + altele) şi cea cu Valeria Tudor (de la The House PR Agency) găsiţi pe site înregistrările. Sau puteţi să reţineţi direct adresa PrimiiTreiAni.ro – care vă duce direct pe link.