Diseară începe la Verde Stop Arena (spaţiul ăla de pe Barbu Văcărescu unde au loc şi Burgerfesturile) un fel de mini-festival TIFF Unlimited.

Vor fi concerte şi filme în fiecare seară, câte un concert şi 2 filme, dintre care unul este Parking, cel mai nou film al lui Tudor Giurgiu. (Trailer).

Biletele sunt 30 de lei pe zi, iar un abonament este 75 de lei.

Te așteptăm cu o selecție inedită de filme din programul TIFF 2019, producții premiate la marile festivaluri internaționale, filme nelansate sau care încă rulează în cinema, precedate de concerte ale unora dintre cele mai emblematice formații de alternative românesc: The Mono Jacks (vineri), Dimitri’s Bats, Robin and The Backstabbers (sâmbătă) și Byron (duminică).
Concertele încep în fiecare seară de la 20.30, iar filmele de la ora 22.00.

În programul evenimentului se regăsesc filme precum Generația Woodstock (Woodstock: Three Days that Defined a Generation), care a beneficiat de o proiecție unică în cadrul TIFF și care, momentan, este cel mai vizionat film din cele 50 de titluri disponibile pe unlimited.tiff.ro, Parking, cel mai nou film al lui Tudor Giurgiu, sau filme nelansate încă în cinema, cum sunt Un om fidel (L’homme fidèle), câștigător al Premiului Special al Juriului la TIFF, cu Louis Garrel, Laetitia Casta și Lily-Rose Depp în rolurile principale, sau documentarul documentarului Diego Maradona (r. Asif Kapadia).

Concurs: Dau două abonamente pentru cele 3 zile de festival. Trebuie să-mi spuneţi în comentarii dacă vreţi să mergeţi pentru concert sau pentru filme. Trag la sorţi diseară, la 17:00, biletele vin pe mail.

10 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu