Weekendul ăsta începe BRD Bucharest Open, singurul turneu important de tenis care se mai desfăşoară la Bucureşti. Va avea loc tot la Arenele BNR, probabil în aceeaşi dispunere improvizată a terenurilor pentru că arena centrală nu a fost recondiţionată şi nici nu sunt perspective în acest sens.

Turneul are loc între 13 şi 21 iulie, pe 13 şi 14 iulie vor avea loc calificările, iar intrarea e liberă în zilele respective.

Dintre jucătoarele importante care vin la Bucureşti le avem pe Sevastova, Kuzmova, Alison Van Uytvanck, Laura Siegemund, Polona Hercog şi Kaia Kanepi. Plus româncele Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Ana Bogdan care au loc pe tabloul principal. Să vedem cine mai ajunge pe tablou dintre Patricia Ţig şi Oana Simion, care sunt în calificări.

Lista cu jucătoarele de pe tabloul de simplu este aici.

Dacă aveţi copii sau nepoţi, mergeţi cu ei, un turneu de tenis este o experienţă extrem de mişto, iar complexul de la Arenele BNR aduce puţin cu atmosfera de la marile turnee din afară.

Intrarea este liberă pentru publicul larg în zilele de calificări, sâmbătă și duminică, 13 și 14 iulie, iar copiii, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de acces liber și în perioada 15-18 iulie, în limita locurilor disponibile, făcând dovada cu un act de identitate (legitimație, carnet de elev sau student, talon de pensie etc.)

Biletele pentru semifinale şi finale (simplu, dublu) s-au vândut, însă puteţi cumpăra pentru celelalte zile, sunt convins că vor fi nişte meciuri interesante. Accesul în complex este 10 lei, fără loc asigurat, iar locurile pe terenul central sunt 30 de lei. O nimica toată, dacă e să mă întrebaţi pe mine.