Cred că s-a ajuns în punctul ăla critic în care proiectul lui Becali se încheie. Bine, mult spus proiect, poate ar fi mai potrivit să spunem „domnia”.

Echipa nu are antrenor de săptămâni bune, nimeni nu vrea să accepte postul de marionetă, iar jocul este mizerabil. Aş putea foarte bine să merg şi eu să mă angajez la actuala echipă, n-aş fi cu mult mai slab decât băieţii ăia culeşi de pe toate ogoarele din ţară.

Sigur, n-o să se încheie chiar acum, probabil că va mai dura câteva sezoane, omul n-o să lase echipa din mână, până la urmă va găsi oameni care să-i accepte condiţiile.

La fel cum s-a întâmplat cu Gâlcă, Dică, Teja, Bogdan Andone şi acum Andronache. S-a mers din rău în mai rău. Poate doar s-o pună pe Sophia antrenor principal, dacă îşi ia licenţele. Dacă nu, nu-i problemă, o să le ia Luţu până la urmă, în Republica Moldova sau în Mozambic, important e să aibă actele, că echipa se face din tribune oricum.

Însă ăsta e punctul critic, mai jos de atât mi-e greu să cred că se poate ajunge, cu jucători aduşi de pe o zi pe alta, cu achiziţii făcute fără nicio logică. Poate doar să aducă atleţi din alte sporturi, asta ar fi mai rău.

4 comentarii. Leave new

 • Și asta e de bine. O zice unul care făcea tot posibilul sa mai ajungă din Sibiu în București acum vreo 6-7 ani la câte un meci și se uita la fiecare partida, chit ca era cu Dinamo sau cu ultima clasata.

  Cred ca sunt o mulțime ca mine. Fani care au crescut cu Steaua și care au ajuns sa nu mai urmărească nici măcar un meci din cauza lui Becali.

  E păcat ca un astfel de club a ajuns pe mana unuia ca el. Totul striga a amatorism în jurul lui. Pana și pagina de Facebook și elementele de grafica de pe acolo par făcute de vreun var al lui Mache.

  Singurul regret e ca te gândești oare cum ar fi arătat echipa asta cu un patron ca-n vest.

  Răspunde
 • hai nu mai fi cârcotaș, încă suntem mai bine decât aia de la Dinamo :))

  Răspunde
 • Da, avem UN punct în plus :))

  Răspunde
 • Abia aștept să ajungă ambele echipe prin liga 3-4(dinamo+fcsebe).
  Becali a pervertit fotbalul din RO împreună cu cei din frf și lpf.Este ca o hidră.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu