Cred că s-a ajuns în punctul ăla critic în care proiectul lui Becali se încheie. Bine, mult spus proiect, poate ar fi mai potrivit să spunem “domnia”.

Echipa nu are antrenor de săptămâni bune, nimeni nu vrea să accepte postul de marionetă, iar jocul este mizerabil. Aş putea foarte bine să merg şi eu să mă angajez la actuala echipă, n-aş fi cu mult mai slab decât băieţii ăia culeşi de pe toate ogoarele din ţară.

Sigur, n-o să se încheie chiar acum, probabil că va mai dura câteva sezoane, omul n-o să lase echipa din mână, până la urmă va găsi oameni care să-i accepte condiţiile.

La fel cum s-a întâmplat cu Gâlcă, Dică, Teja, Bogdan Andone şi acum Andronache. S-a mers din rău în mai rău. Poate doar s-o pună pe Sophia antrenor principal, dacă îşi ia licenţele. Dacă nu, nu-i problemă, o să le ia Luţu până la urmă, în Republica Moldova sau în Mozambic, important e să aibă actele, că echipa se face din tribune oricum.

Însă ăsta e punctul critic, mai jos de atât mi-e greu să cred că se poate ajunge, cu jucători aduşi de pe o zi pe alta, cu achiziţii făcute fără nicio logică. Poate doar să aducă atleţi din alte sporturi, asta ar fi mai rău.