Diseară începem al doilea sezon din Primii trei ani la UrbanSunsets.com. Avem o mulţime de noutăţi pe care urmează să le anunţăm în săptămânile ce vin, dar până atunci o luăm din loc cu sezonul.

Mi-am dorit să-l am pe Răzvan Baciu în emisiune pentru că mi se pare povestea clasică de corporatist care a plecat şi a pornit un business. O să vedeţi că nu-i chiar aşa clasică de fapt, după cum povesteşte chiar el, însă mi se pare că Răzvan e un exemplu foarte bun. Chiar el spune că nu şi-a găsit încă drumul, că a încercat foarte multe lucruri, dar nu a dat lovitura până acum. Aşa că e o poveste care s-ar putea să-i mai tempereze pe unii corporatişti în dorinţa lor nebună de a porni pe cont propriu.

Răzvan explică cum se vede antreprenoriatul din perspectiva aia a omului care era integrat într-un sistem ce funcţiona perfect şi care s-a trezit că trebuie să le facă pe toate, că trebuie să înveţe o grămadă de lucruri. E o discuţie şi despre ce înseamnă azi comerţul online, cum faci faţă giganţilor din domeniu şi cu ce se diferenţiază E-Day.ro.

Later edit: Emisiunea e disponibilă mai jos

Diseară, de la 22:00, intraţi pe UrbanSunsets.com pentru a asculta toată discuţia.

PS: Dacă n-aţi ascultat primul sezon din Primii trei ani, cele 8 episoade sunt online: cea cu Ergo (de la PORC), cea cu Alexandru Neştian (de la iTux), cea cu Tudor Iacob (de la NativeBox), cea cu Ruxandra Micşunescu (de la Line Agency), cea cu Mih Lovin (de la Le Squad + PGM + altele), cea cu Valeria Tudor (de la The House PR Agency), cea cu Andrei Costescu (de la mReady) şi cea cu Cristina Puţan (de la PRbeta). Găsiţi pe site înregistrările. Sau puteţi să reţineţi direct adresa PrimiiTreiAni.ro – care vă duce direct pe link.

7 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu