A venit momentul să descopăr şi serialul pentru care merită să-ţi faci abonament la Amazon Prime. Se numeşte The Marvelous Mrs. Maisel şi e deja ajuns la sezonul 3 (care se lansează pe 6 decembrie).

Miriam Maisel este soţia perfectă. Are viaţa perfectă în New Yorkul anilor ’50, provine dintr-o familie înstărită, găseşte un şmecheraş cu care face 2 copii şi pe care îl adoră. Soţul ei tot încearcă să facă stand-up prin tot felul de baruri obscure, n-are niciun fel de haz, aşa că intră într-o criză de identitate, pleacă de acasă şi de-aici începe povestea. Miriam începe ea să facă stand-up, ceea ce părea de neconceput pentru o femeie în America anilor ’50.

Dacă vreţi, e un Mad Men amuzant, cu atenţie mare pe decoruri, pe costume. Plus că e scris foarte mişto, iar muzica vremurilor (mult Sinatra, dar nu numai) se potriveşte perfect. 

Abia am văzut primele episoade din sezonul 1, dar cu siguranţă termin ambele sezoane până pe 6 decembrie. Prime Video are o ofertă cu 3 euro pe lună pentru primele 6 luni şi mai sunt lucruri interesante acolo, dar ar merita numai pentru serialul ăsta.