A venit momentul să descopăr şi serialul pentru care merită să-ţi faci abonament la Amazon Prime. Se numeşte The Marvelous Mrs. Maisel şi e deja ajuns la sezonul 3 (care se lansează pe 6 decembrie).

Miriam Maisel este soţia perfectă. Are viaţa perfectă în New Yorkul anilor ’50, provine dintr-o familie înstărită, găseşte un şmecheraş cu care face 2 copii şi pe care îl adoră. Soţul ei tot încearcă să facă stand-up prin tot felul de baruri obscure, n-are niciun fel de haz, aşa că intră într-o criză de identitate, pleacă de acasă şi de-aici începe povestea. Miriam începe ea să facă stand-up, ceea ce părea de neconceput pentru o femeie în America anilor ’50.

Dacă vreţi, e un Mad Men amuzant, cu atenţie mare pe decoruri, pe costume. Plus că e scris foarte mişto, iar muzica vremurilor (mult Sinatra, dar nu numai) se potriveşte perfect. 

Abia am văzut primele episoade din sezonul 1, dar cu siguranţă termin ambele sezoane până pe 6 decembrie. Prime Video are o ofertă cu 3 euro pe lună pentru primele 6 luni şi mai sunt lucruri interesante acolo, dar ar merita numai pentru serialul ăsta.

2 comentarii. Leave new

  • Cum sa compari chestia asta scremuta si fara haz, cu Mad Men?! Te-ai lasat pacalit de notele mari, platite, de pe IMDB sau de alte review-uri la moda, si ai zis sa fii si tu in trend.

    Răspunde
    • Chiar trebuie să aberezi de fiecare dată?

      La nivel de reproducere a epocii nu diferă cu mult de Mad Men. E alt gen, sigur, dar mie îmi place. Am văzut câteva episoade, ce treabă au notele de pe IMDB? Chit că sunt plătite sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu