in Primii trei ani

Mădălina Uceanu cred că este una dintre cele mai curajoase femei pe care le cunosc. Are o energie care te face să crezi că nu-i poate sta nimic în cale. 

A pornit pe cont propriu cu Career Advisor în 2010 ca să-şi demonstreze că poate, ca să nu rămână cu un regret. A făcut-o într-un moment destul de nepotrivit, în plină criză. Cu toate astea, a reuşit să răzbată pe piaţă şi a rămas acolo mulţi ani, inspirându-i pe cei din jur.

Face antreprenoriat cu oameni angajaţi şi companii, adică din postura de antreprenor îi ajută pe oameni să se angajeze şi pe clienţi să-şi găsească nişte angajaţi potriviţi. Uneori îşi sfătuieşte clienţii să se apuce de antreprenoriat. A realizat că lucrează într-un business de servicii, aşa că trebuie să fie prezentă.

Am vorbit despre echilibru în muncă, despre o altă cultură a muncii cu care au venit generaţiile tineri, despre modul în care ne-au influenţat viaţa profesională reţelele de socializare, despre femeile din antreprenoriat, despre cum se raportează bărbaţii la ele, despre planuri de afaceri şi atitudinea greşită faţă de corporatişti. Cred că e una dintre emisiunile la care mi-a fost extrem de greu să aleg o bucată pentru promo. Aş putea să scot cel puţin 20 de idei care să ţină loc de promo, atât de mişto a ieşit.

Diseară, de la 22:00, intraţi pe UrbanSunsets.com pentru a asculta toată discuţia.

Later edit: Emisiunea e mai jos

PS: Dacă n-aţi ascultat primul sezon din Primii trei ani, cele 8 emisiuni sunt pe Spotify: cea cu Ergo (de la PORC) – Anchor.fmSpotify, cea cu Alexandru Neştian (de la iTux) – Anchor.fmSpotify, cea cu Tudor Iacob (de la NativeBox) – Anchor.fmSpotify, cea cu Ruxandra Micşunescu (de la Line Agency) – Anchor.fmSpotify, cea cu Mih Lovin (de la Le Squad + PGM + altele) – Anchor.fmSpotify, cea cu Valeria Tudor (de la The House PR Agency) – Anchor.fmSpotify, cea cu Andrei Costescu (de la mReady) – Anchor.fmSpotify şi cea cu Cristina Puţan (de la PRbeta) – Anchor.fmSpotify

Emisiunea cu Răzvan Baciu (de la e-day.ro) este momentan doar pe UrbanSunsets.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu