in Casual stuff

Am ascultat podcastul lui George Zafiu, cu Moise Guran invitat şi mi-am dat seama că uitasem complet de povestea cu politica.

Dacă nu venea pandemia asta, probabil că acum am fi discutat în bula noastră numai despre ţeapa pe care a luat-o Moise Guran cu implicarea în politică.

În podcastul de mai jos, fostul jurnalist confirmă că nu mai are treabă cu politica, precizează că n-a fost înscris în niciun partid şi că doar a cochetat cu domeniul, că a avut un „rol tehnic”.

Mi se pare că a fost cea mai proastă alegere posibilă, în urma căreia s-a certat cu Petreanu, s-a certat cu CTP, s-au spus vorbe grele acolo, iar la final nu s-a concretizat absolut nimic. La fel ca alţi jurnalişti vedetă, Moise Guran a căzut în capcana politicii, crezând că lucrurile sunt la fel de ambele părţi ale baricadei. Mai exact, a crezut că oamenii politici îl vor asculta atunci când intră în partid, aşa cum îl ascultau când era în media. Însă, aşa cum am văzut de multe ori, începând cu Ilie Şerbănescu şi continuând cu Turcescu şi chiar Rareş Bogdan, rolul jurnalistului intrat în politică nu este să spună cum trebuie făcute lucrurile. 

Când intri în politică, situaţia se schimbă la 180 de grade şi tu eşti cel care trebuie să asculte cum stau lucrurile şi să facă ce i se spune. 

În altă ordine de idei, Moise Guran mai zice o chestie pe care mi-aş dori să o aud argumentată şi dezvoltată. „Marketingul nu va mai avea o mare perspectivă în noua paradigmă post-criză”. Mă îndoiesc profund, dar nu pot să combat chestia asta în lipsă de argumente (de la Moise).

10 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu