in Filme

Am descoperit în mini-vacanţa asta că HBO GO a introdus toată colecţia de filme James Bond. Toate cele 26 de filme în care James Bond e jucat de mai mulţi actori, printre care Sean Connery (el a fost primul Bond), Roger Moore, Timothy Dalton, Daniel Craig şi Pierce Brosnan, plus alţi 2 „Bonzi” care n-au decât câte un film la activ – David Niven (Casino Royale, ce a beneficiat de un remake cu Daniel Craig în 2006) şi George Lazenby (On Her Majesty’s Secret Service).

Eu am crescut cu Pierce Brosnan în rolul lui Bond, începând cu GoldenEye şi apoi Tomorrow Never Dies, The World is not enough (când îi zice personajul lui Sophie Marceau „I could have given you the world!” şi Bond zice „The world is not enough!”).

Pe lângă faptul că filmele cu Bond erau mereu timp de calitate petrecut cu tata, mă fascina când eram mic multitudinea de gadgeturi pe care le avea Bond la îndemână ca să se lupte cu ăia răi.

Seria cu Daniel Craig mi se pare că s-a dus mai mult spre un „Misiune Imposibilă cu spioni englezi”, prea multe urmăriri şi împuşcături în care n-ai gadgeturi. Probabil că oamenii nu mai sunt aşa impresionaţi de pixuri care se transformă în pistoale.

Fără să fie capodopere, filmele cu Bond sunt mişto şi cred că o să le reiau când am timp de aşa ceva. Sper să nu ies la pensie până atunci.

5 comentarii. Leave new

 • O sa fiu foarte nepopular daca iti zic ca mie imi plac cel mai mult filmele James Bond cu Timothy Dalton. Nu prea e carismatic, chiar deloc, dar per total as putea chiar spune ca sunt filme destul de „realiste”.

  Răspunde
 • @Ionut Popa nu ești singurul, primul film cu James Bond a fost unul cu Timothy Dalton în rol principal.

  Cât despre cele cu Daniel Craig cred că s-a dorit să-l facă și mai realist și mai…uman, dacă se poate spune așa. Cam cum a făcut Nolan cu Batman, l-a coborât un pic de pe piedestalul de intangibil și l-a pus să muncească.

  Răspunde
 • Edit: primul film văzut de mine – ar fi bun un buton de edit…

  Răspunde
 • Tot spun că mă ocup să schimb tema şi să am opţiune de edit sau mă rog, mai multe opţiuni pentru comentarii.

  Cred că până la urmă o să plătesc pe cineva să facă asta.

  Răspunde
 • Bine de stiut! Sunt mare fan al seriei Bond, le am pe toate pe dvd si cred ca sunt si salvate pe un calculator pe undeva. Dar cand le prind la tv le devorez. Abia astept redeschiderea cinematografelor pt ultimul Bond care s-a tot amanat.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu