Circulă prin bula mea un challenge de fete, cu 1 an fără shopping de haine. L-a mai făcut şi Sandra Bold, l-au mai făcut şi alte tipe.

Ocazie cu care am dat linkul şi în grupul comun cu prietene şi neveste, poate prinde cineva ideea şi iese vreunul din grup pe plus anul ăsta.

Apoi m-am gândit dacă aş rezista eu fără haine 1 an sau, mai rău, fără gadgeturi. Orice e peste o baterie AA sau AAA să se reporteze pe lista de cheltuieli de anul viitor.

Teoretic, cu hainele nu prea scap. Am 2 nunţi anul ăsta (sper să am, desigur, dacă se vaccinează suficientă lume până prin vară) şi vreo 10 kg în plus de la ultima cumetrie la care am pus costumul ăla bun. Deci va trebui ori să slăbesc, ori să iau alt costum şi cred că mai realizabilă e a doua variantă, deşi eu o s-o încerc şi pe prima.

Dar cu gadgeturile mi se pare destul de realizabil. Am setupul făcut în ambele case, am prize smart, am prelungitoare, am becuri smart şi cam tot ce mi-ar putea trece prin cap. Singura chestie necesară ar fi o sonerie wireless, că dezvoltatorul nu s-a gândit să instaleze vreo sonerie şi n-auzim când mai vine vreun curier sau livrator.

Sigur, dacă stau să mă gândesc la chestii nice to have, mi-aş mai dori un Chromecast pentru sufragerie, că televizorul de acolo nu ştie casting din aplicaţia Digi Online şi nu pot vedea meciurile de pe Eurosport, poate un telefon nou, un aspirator robot, o cameră de supraveghere pentru momentele în care plecăm de acasă şi rămâne pisica singură. Dar astea sunt mofturi. Nu mai zic de dronă, PS5 şi alte chestii care sunt cu adevărat opţionale.

Deci teoretic cred că aş putea să rezist 1 an fără să-mi cumpăr absolut niciun gadget. Pentru început îmi voi lua angajamentul pentru 6 luni, să văd cum rezist. Vă ţin la curent.

10 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu