in Casual stuff

Nu ştiu care e agenţia, dar au făcut o treabă mişto.

Contextul e legat de colaborarea dintre Penny şi Federaţia Română de Fotbal, concretizată prin intermediul gamei de produse SuporteRO.

Nu-mi place mie conducerea actuală a Federaţiei, dar parteneriatul cu Penny e unul reuşit, în care sponsorul nu doar că se implică financiar, dar construieşte pe un concept. Îmi aduce aminte de ce făcea Timişoreana, la un moment dat, pe Cupa României.

Toată ideea cu SuporteRO va avea un podcast produs de Penny, o gamă de produse care a început cu fistic, migdale, alune și arahide în diverse combinații și va continua până la finalul anului cu alte accesorii și echipamente pentru suporterii români + diverse alte activări ce se vor întâmpla în perioada următoare.

Un proiect mișto care sper să fie susținul și de niște rezultate decente ale naționalei mari.

4 comentarii. Leave new

 • Bai, cat de mult s-a muncit la reclama asta – costume, decoruri, tot – si au pus banca aia de anii 2000+ in clip, incredibil! E fix cea din captura ta: https://www.hoinaru.ro/wp-content/uploads/2021/06/cabral_mic_penny.jpg

  Răspunde
 • Da, nici nu a mai fost facuta de 100 ori reclama asta.

  Răspunde
 • Fara suparare, mie mi se pare tendentios modul in care e facuta reclama asta, cum e discriminat bietul baiat de culoare, ca sa nu mai spun ca se chinuie sa confirme stereotipurile despre cei de culoare (ca sunt buni sportivi si artisti).
  Am avut in scoala primara o colega de clasa de culoare (Dolores, tatal zairez si mama romanca). Nu o evita nimeni, dupa primele zile de curiozitate, atunci cand a venit in clasa noastra, toti ne obisnuisem cu ea si nu o discrimina nimeni, ne jucam cu ea, profesorii o tratau normal, era deja „de-a noastra.”
  Prin clasa a VII-a si a VIII-a baietii incepusera sa ii faca curte pentru ca era o fata draguta, bine dezvoltata, de o inteligenta medie si cu destul umor: „bai, tu vrei sa fii iubitul meu, nu frate, ca nu faci fata, eu am nevoie de negrii bine dotati ca sa ma satisfaca” 🙂
  Cand se enerva, mama ce gura spurcata avea! 🙂
  Reluand ideea, e o reclama plina de clisee, falsa si neplacuta pentru mine.

  Răspunde
  • Şi eu am avut o colegă cu pielea ceva mai închisă, cred că era mai degrabă din Asia tatăl ei decât din Africa, dar tot aşa, nu aveam nicio treabă, n-o consideram diferită.

   Pe de altă parte, nu cred că ar fi acceptat Cabral să apară într-o astfel de reclamă dacă nu s-ar fi simţit deloc discriminat în vreun fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu