În cazul în care nu v-aţi convins până acum să testaţi Genius, eMAG vine cu o campanie mişto. 

Despre Genius am mai scris aici, este un serviciu premium care oferă transport gratuit pentru aproape 3 milioane de produse, plus alte beneficii precum extra reduceri sau retur rapid. Tot la Genius e disponibilă şi livrarea în aceeaşi zi în Bucureşti (dacă dai comanda până în ora 12:00).

Eu folosesc Genius pentru livrarea super rapidă şi gratuită în easybox indiferent de valoarea comenzii. De-asta am şi prelungit abonamentul, pur şi simplu se justifica să acopăr costul din transporturile pe care nu le mai plătesc pe tot parcursul anului.

Acum puteţi beneficia gratuit de toate lucrurile pe care le oferă Genius (transport gratuit prin easybox indiferent că iei ceva de la eMAG sau din Marketplace, transport gratuit la orice produs livrat de eMAG la easybox şi prin curier la comenzi de cel puţin 100 de lei, livrare a doua zi oriunde în oraşele Genius din ţară, retur magic cu bani înapoi instant) timp 3 luni sau 7 comenzi. Cum ar veni, s-a extins perioada de probă în care vă puteţi lămuri dacă vă foloseşte serviciul sau nu. Hint: eu zic că o să vă daţi seama că vă foloseşte şi o să faceţi mai puţine vizite la supermarket şi mai multe la easybox.

Fie daţi mai puţine comenzi şi atunci aveţi timp 3 luni să vă hotărâţi dacă merită preţul abonamentului de 99 de lei anual, fie ajungeţi mai rapid la cele 7 comenzi, caz în care o să ajungeţi la concluzia că se justifică serviciul în sine.

Pentru că 7 comenzi date în 3 luni înseamnă că aveţi o medie de 2-3 comenzi pe lună, deci vreo 300 de lei cost anual de transport. Versus 99 de lei care vin şi cu 3 vouchere de discount.

Voucherele sunt disponibile pentru 3 categorii aflate în creştere pe eMAG:

 • 1 voucher pentru Fashion (eMAG are o secţiune măricică de haine, încălţări şi accesorii)
 • 1 voucher pentru Necesare zi de zi (aici sunt multe lucruri, de la băuturi până la cosmetice, detergent, scutece etc.)
 • 1 voucher pentru Casă (grădină, auto, cărți, jucării)

Puteţi încerca Genius accesând linkul ăsta. Beneficiile de care am zis mai sus, cu cele 7 comenzi Genius şi cele 3 vouchere de discount sunt disponibile doar pentru cei care nu au un abonament deja activ. Deci poate că aveţi vreun prieten care n-a testat încă, puteţi să-i daţi de veste.

3 comentarii. Leave new

 • * si dupa ce expira cele 7 comenzi sau 3 luni cardul tau va fi debitat automat cu 99lei, contravaloarea genius pe anul urmator.
  mi-am facut si eu de proba, am dat o comanda la care un produs era mai scump la emag exact cu diferenta de transport prin curier. Vedem in continuare

  Răspunde
  • Nu te împiedică nimic să oprești serviciul dacă nu ești mulțumit. Cum am zis și în articolul scris la 1 an de Genius, mie mi se pare că se justifică în special în combinația produse cu valoare mică – easybox.

 • Larisa-Elena Spineanu
  iulie 12, 2024 4:20 pm

  Transportul este gratuit cu abonamentul “Genius” lunar pentru 3 sau 4 comenzi pe luna Iulie?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu