in Politics

PNL a votat să ne dea pe mâna PSD-ului încă 4 ani

Nu-mi place Orban. N-aș fi vrut să câștige. Dar l-aș fi ales oricând în fața lui Cîțu. Ce ironic, la alegerile partidului considerat ”răul cel mai mic”, aș fi ales răul cel mai mic.

N-a fost să fie, delegații PNL au ales beneficiile și posturile date de Cîțu fără pic de eleganță în ultimele săptămâni. Ceea ce trebuia să fie o luptă a ideilor, a planurilor, a echipelor, s-a transformat într-o chestie profund tranzacțională.

Cîțu, din poziție de conducere, a putut să ofere mai multe lucruri decât Orban. Și a oferit cu 2 mâini, fără să-i pese de nimic. De opinia publică, de viitorul partidului, de nimic.

S-a jucat la rupere, iar Cîțu a ieșit victorios chiar dacă părea îngropat acum câteva săptămâni. Era clar că se merge la rupere încă de când i-au servit informațiile cu arestarea din SUA. El a răspuns cu niște numiri contra unor voturi, că ce altceva putea face? Ce povești noi să mai scoți despre Orban?

Acum nu ne rămâne decât să strângem bani, să strângem cureaua și să ne pregătim pentru încă cel puțin 4 ani de guvernare PSD. Poate din 2024, poate chiar mai devreme. Economiile sunt de aur în contextul actual, vor bubui toate prețurile. Euro peste 5 lei, scandal non-stop, instabilitate, companii care stau pe bugete și așteaptă să vadă încotro merg lucrurile.

O să ne distrăm.

5 comentarii. Leave new

 • O spui de parca cu orban si ”liberali” gen blaga, gorghiu si turcan sau barna&comp ar curge lapte si miere. Locuiesti in Bucuresti, uita-te ce se intampla cu nicusor la primarie.

  Răspunde
 • Cred că trebuie să terminăm cu prostia asta „guvernare PSD, guvernare PNL”. Sunt fix același lucru. Fără absolut nicio diferență.

  Răspunde
 • Am urmarit cu interes si ingrijorare Congresul PNL nu pentru ca sunt un fanatic liberal sau un membru marcant al altui partid politic ci ca simplu cetatean, cu ingrijorari si temeri justificate:preturi gaze, energie, carburanti, alimente.
  In zadar;a fost doar o reglare de conturi-circ si paine(si mici )-pana aici nimic de obiectat daca s-ar fi rezumat doar la o lupta interna intr-un partid oarecare!
  Problema este totusi alta:PNL este ,sau, declarat se vrea cel mai mare , eficient,si oportun partid din Romania 2021 si atotcastigator in 2024!-si intamplator cel ce guverneaza actualmente Romania!!
  Si totusi unde este problema?-In cele 4 ore de programe politice prezentate alocutiuni,luari de pozitie,discurs prezidential(ce putere are presedintele..)NICI UN CUVANT DE ROMANI PROBLEME CU CARE SE CONFRUNTA SAU MOD DE SOLUTIONARE!!!
  Ni s-au fluturat in fata 80 miliarde de euro dar azi 28.09.-pentru cei atenti doamna Ursula ne va spune si cu ce conditii le vom obtine!!
  Bun le vom accepta;dar oare cum le va putea spune domnul Catu celor 5000 de aspiranti la fondurile Europene caci nu sunt banii de sifonat sau de angajari in sistemul public sau pensii speciale ci ULTIMA SANSA A ROMANIEI de constructie de drumuri autostrazi si cai ferate.
  Dupa atmosferea de ieri va fi greu sau mai precis imposibil-oameni ce gandesc la ei si doar la ei,dispusi sa renunte la orice principii(ale regulilor democratice de guvernare si principiilor declarate)-va fi greu, iar de suferit vom avea doar noi ceilalti 99% care nu castigam 10.000 de euro pe luna si nici nu stim juca golf, dar trebuie sa traim in Romania!

  Răspunde
 • Haha, vorbești de parcă PSD la guvernare acum ar fi cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla. Și de parcă PNL ar fi fost vreodată un partid liberal autentic. PNL-ul de acum este mai degrabă fostul PDL reșapat. Păi pe lângă Cîțu Dăncilă era chiar o ființă rezonabilă, mai asculta de specialiști, și rezultatul final nu era chiar dezastruos. Ar trebui să vă fie frică de radicalizarea susținătorilor AUR și ar trebui să vă rugați ca PSD să vrea să intre la guvernare până în 2024 deși nu are absolut niciun interes să o facă. Nici la partea cu economiile nu ai nimerit-o. Inflația reală este îngrozitoare și banii care stau pe loc își pierd valorea în fiecare secundă în care stau prin conturi. De fapt nu cresc prețurile, banii își pierd valoarea în mod accelerat, e o chestiune de perspectivă.

  Răspunde
 • https://pressone.ro/puneti-va-centurile-piloteaza-pnl S-a dat sau Barbu nu mai e bun în bulă? Să vă pregătiți și să reevaluați Antena 3 după ce DIGI 24 a ajuns antena3-ul pnl-ului și prelipceanu de zece ori mai slugarnic decât gâdea.. O să fie nevoie de o presă cât de cât ostilă unei astfel de Puteri.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu