Later edit: Înregistrarea episodului este disponibilă aici.

A durat ceva până când am reuşit să pornim sezonul 4, dar iată-ne aici. La 1 an şi jumătate după ce debutul pandemiei ne-a schimbat viaţa şi mi-a încheiat prematur sezonul al 3-lea, am revenit.

Până la mijlocul lui decembrie vă propun în fiecare zi de miercuri o serie de invitaţi extrem de mişto, care au în spate nişte poveşti ale unor businessuri pe care le-au clădit cu sudoarea frunţii.

Începem miercurea asta cu Alexandra Blaş, owner şi bucătar la Pickles. Pe Alexandra o ştiu din blogosferă, de la multele evenimente care aveau loc în urmă cu 10 ani în online. Când a trecut de la comunicare la bucătăreală mi s-a părut interesant. Apoi, când a plecat la Londra să lucreze în bucătării ale unor restaurante mari chiar mi-a atras atenţia şi am urmărit povestea ei de expat plecat să gătească într-un oraş cosmopolit.

A revenit în 2020 fix înainte să înceapă nebunia asta de pandemie şi câteva luni n-a avut o direcţie clară. Apoi s-a născut Pickles, despre care am şi scris aici. Nu doar că mâncarea e foarte bună, dar şi Alexandra are o poveste interesantă cu un mic business de horeca deschis în vreme de pandemie. 

A ieşit o discuţie de vreo oră despre ce înseamnă să ai un business aici, cum sunt controalele la Londra, cum e să tragi 18 ore pe zi făcând ce-ţi place.

Diseară, de la ora 22:00 puteţi să ascultaţi emisiunea pe UrbanSunsets.com. Iar mâine dimineaţă veţi găsi înregistrarea pe StarCast.ro. Deja avem online emisiunile din primele trei sezoane, plus o parte din arhiva UrbanSunsets.com.

PS: Primele trei sezoane sunt integral şi pe Anchor.fm | Spotify | Google Podcasts | Apple Podcasts.

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu