in Casual stuff

Aveți pisici. Hai că aveți, știu eu că aveți pisici. 

Și dacă aveți pisici, probabil că aveți și probleme cu părul de pisică, ăla care ajunge să ocupe 47% din suprafața unei case. Asta din aproximările mele.

De aproape 2 ani împărțim apartamentul cu Mira, ceea ce înseamnă că trebuie să curățăm constant păr. Eram abonați la rolele lipicioase de la IKEA și curățarea canapelei presupunea 10-15 minute de ”rolat”. Consumam multe foițe de-alea de fiecare dată.

Până când am descoperit noua perie de păr de pisică (ce sună a teleshoping). De fapt, ne-au vândut niște prieteni pontul, am luat-o pentru că era ieftină și acum e accesoriu indispensabil în casă.

Peria asta e super simplu de folosit, e o mișcare mecanică de du-te-vino până când reușești să aduni tot părul. E doar 30 de lei și e și vândută de eMAG, ceea ce înseamnă că ajunge repede la easybox fără costuri suplimentare. 

Dacă aveți pisici care lasă păr, luați-o și puteți să-mi mulțumiți mai târziu. Sigur că se completează foarte bine și cu rolele, nu le înlocuiește, dar asta ia grosul și te scapă de bătăi de cap.

9 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu