Nu cred în povestea cu hai să fim mai buni de sărbători. E mai degrabă vorba despre hai să n-o luăm razna cu sărbătorile astea.

Pe de altă parte ştiu că sunt oameni care au nevoie de un pic de speranţă măcar de sărbători. Şi sunt oameni din toate categoriile sociale, nu contează că pentru unii speranţă înseamnă o masă petrecută cu familia sau prietenii, iar pentru alţii e vorba de un cozonac şi un brad.

Dacă puteţi, încercaţi să faceţi puţin mai bine în jurul vostru. Încercaţi să vă faceţi timp pentru familie, poate daţi o mână de ajutor oamenilor cu care interacţionaţi constant. Voi stabiliţi ce înseamnă binele ăla.


Sunt şi companii care fac asta la finalul de an, fiecare prin diferite acţiuni de CSR. Partea bună e că lucrurile astea nu se întâmplă doar de sărbători.

Vodafone, de exemplu, are constant proiecte prin Fundaţia Vodafone România, în parteneriat cu SOS Satele Copiilor şi Hopes and Homes for Children şi alte asociaţii. Iarna asta vor dota 141 de centre de plasament şi locuinţe de tip familial din Bucureşti + 23 de judeţe din ţară cu laptopuri, tablete şi internet mobil. 

Am mai spus-o, accesul la internet e o parte importantă din accesul la educaţie. Mai departe e nevoie doar ca aceşti copii să fie ghidaţi spre părţile educaţionale ale internetului.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu