Hai că se fac 2 ani de când ai preluat primăria Capitalei și n-ai pus niște becuri în parcul Herăstrău, Nicușoare. Nu mă gândesc la altceva, la reparații pe la maluri, la aranjat cât de cât parcul ăla. Sau orice alt parc important din oraș.

Dar becuri, bă, becuri! Măcar p-alea dacă ai fi dat ordin să le pună cineva. Cât e un bec de iluminat public? 100 de lei? 500 de lei? Ok, lipsesc sub 100 în Herăstrău. N-avea PMB 10.000 de euro ca să rezolve o problemă din acest oraș?

Să ieși și să spui ”ok, greaua moștenire, a cheltuit Firea toți banii, dar noi am găsit o soluție și am pus becuri în Herăstrău. E puțin, dar mai pregătim și alte chestii.”

Sigur, mai sunt 2 ani de mandat, câte să faci în doar 2 ani?

E suficient să dai o tură completă de parc și vei vedea cum stau lucrurile cu adevărat. Că sunt porțiuni mari în care nu funcționează nicio lumină. Nu zic să se vadă ca ziua, dar măcar un bec chior să fie.

2 comentarii. Leave new

 • Nicușor Dan vrea să falimenteze toate companiile primăriei și să externalizeze apoi serviciile către companii private. Mai întâi a încercat să le desființeze direct, dar nu a reușit peste tot.
  Ca să scape de aceste companii municipale vrea să le ducă spre faliment și astfel nu le poate da de muncă pentru că ar trebui să le și plătească.

  Ăsta e motivul pentru care lucruri atât de simple ca toaletarea copacilor, tăierea ierbii sau înlocuirea unui bec nu se întâmplă. Nu este incompetență, este un plan al său pe care nici măcar nu îl ascunde. A spus deschis că vrea să externalizeze serviciile, ceea ce încearcă să ascundă sunt metodele pe care le folosește pentru a atinge acest obiectiv.

  Răspunde
 • Herăstrău era la ALPAB și a trecut la sector 1, dar nu am idee exact cum își împart responsabilitățile. ALPAB a anunțat săptămâna trecută că a închis toate locurile de joacă din Herăstrău și alte parcuri, fiindcă nu erau construite ok. Probabil nici ei nu știu exact cine de ce e responsabil și e fix parcul nimănui. Am 7 ani de când alerg în Herăstrău și mereu a fost beznă pe tură, dar anul trecut a ajuns mai rău decât îmi imaginam: s-a umplut de șobolani. Sau poate erau și înainte, dar nu aveau jenă să iasă la plimbare ziua. Nu mai zic că ar ajuta niște extra toalete și țâșnitori.
  La extrema cealaltă e IOR, care e super îngrijit.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu