Am ajuns joi seară la Circul Metropolitan pentru Red Bull Dance Your Style, o competiție de Street Dance organizată de Red Bull. S-au adunat 16 dansatori care s-au duelat într-un sistem de cupă, cu optimi, sferturi etc. Unul contra unul, 1 minut pentru fiecare dansator per piesă, două piese mixate de Vlad Dobrescu.

Habar n-aveam cine sunt oamenii care dansează, care sunt regulile sau care e miza, ne-a povestit cineva din interior că e o experiență mișto. Iar showul chiar a livrat conform promisiunii ăsteia, e incredibil ce energie au oamenii ăia care au concurat. Să improvizezi atât de bine pe o piesă e un skill în sine, dar pe lângă asta vine și condiția fizică, mai e și vorba de mobilitate și de carismă. Oamenii ăștia au de toate. Găsiți aici și aici poze.

Am filmat aici câteva secvențe pe care le-am pus într-un Reel pe contul meu de Instagram (dați și un follow dacă tot sunteți acolo). Până apare clipul de la finala din România vă las cu câteva secvențe din SUA. E incredibil cum se mișcă oamenii ăia! 

PS: N-am văzut în viața mea atât PORC în același loc. Nici la concertele CTC de la Untold de acum câțiva ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu