Am revăzut recent Analyze This şi din vorbă în vorbă am aflat de la Alex despre Michael Frazese. Omul s-a născut în anii ’50 în Brooklyn, în familia unui mafiot din „clanul” Colombo. Iniţial n-a avut legătură cu Mafia, a mers la facultate şi părea să aibă un viitor „curat”, la fel ca Michael Corleone din The Godfather. Însă fix ca Michael Corleone, Franzese intră în familia Colombo, ajunge să facă contrabandă cu benzină în anii ’80 şi devine super bogat. Se spune că producea cam 8 milioane de dolari pe săptămână pentru că jumătate din toată benzina vândută în zona metropolitană a New Yorkului trecea prin firmele lui off-shore.

Cam 250 de milioane de dolari pe an a fost evaziunea fiscală din statul New York, apoi s-a mutat în Florida. A mai făcut şi acolo evaziune de vreo 250 de milioane de dolari. Până la urmă a fost prins şi a făcut închisoare vreo 10 ani.

A ieşit în 1994 şi s-a retras din mafie, s-a mutat în California şi a scris nişte cărţi. A tot dat interviuri, personajul lui apare în diferite filme. 

Mai nou este şi youtuber, că asta faci când vrei să-ţi schimbi meseria în ziua de azi, am văzut că se mai practică.

Omul are acum 70 şi ceva de ani, comentează filme cu mafioţi, povesteşte tot felul de lucruri din tinereţe, ia interviuri unor oameni importanţi din Mafie sau persoane publice. 

Cred că ceea ce face el acum se cheamă tot entertainment, chiar dacă vrea să pozeze în acest om care dezvăluie totul.

Se vede că are o echipă în spate, lucrurile arată bine, clipurile sunt scurte, sunt structurate bine. Dacă sunteţi pasionaţi de Youtube aveţi ce să învăţaţi de acolo (la nivel de producţie, nu de mafioţeală). Are inclusiv un interviu cu Joe Pistone, adevăratul Donnie Brasco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu