Am dat recent peste clipul ăsta cu Maria Dinulescu, ex-actriță promițătoare, în prezent agent imobiliar în Dubai. Îmi scăpase informația asta (sorry, nu mai urmăresc emisiunea lui Măruță ca acum 15 ani) și nici n-aș fi crezut că e posibil așa ceva. Cum, Maria Dinulescu despre care s-a făcut mișto ani la rând pentru clipul ăla cu This is my life? Fun fact, Micutzu a devenit celebru datorită unei parodii după acel clip, nu știa de el multă lume din afara bulei de stand-up.

Ăsta mi se pare un exemplu bun despre cum ți se poate schimba viața de-a lungul anilor. Maria Dinulescu a plecat prin SUA unde și-a încercat norocul la Hollywood. N-a avut mare succes, a prins doar roluri mici, de personaj est-european (zice-se din cauza accentului). Apoi a plecat la Amsterdam să facă regie de film și cumva a ajuns în Dubai ca agent imobiliar.

Mi se pare fascinantă transformarea, n-aș fi crezut că are talent în vânzări. Sigur, clipul pare și un soi de promo pentru cât de bune sunt investițiile imobiliare în Dubai, e acest trend în ultimii ani, să găsești oameni dispuși să-și bage economiile în așa ceva. Spoiler alert: nu e vreo mină de aur, sunt o grămadă de riscuri și acolo, pe care cei mai mulți oameni nu le conștientizează.

Dincolo de asta, e interesant de urmărit cum se vinde și cum vinde acest narativ al vieții de business din Dubai. Sunt foarte curios dacă se va întoarce la actorie, așa cum zice că are în plan.

De la un punct încolo e greu să te întorci la o viață în care nu știi când prinzi următorul contract, nu știi dacă iei castingul și când o să încasezi ceva bani.

4 comentarii. Leave new

 • Nu stiam ca s-a lasat de actorie. Cautand pe net clipul care a facut-o celebra nu am gasit decat parodiii ale acelui clip.
  Poate sa se reapuce de actorie, daca face bani cu imobiliarele, va avea o siguranta financiara, nu va mai fi stresata ca nu primeste roluri.
  Nu as cumpara o casa in Dubai din multe motive, de vreo jumatate de an ma uit sa achizitionez ceva in Europa de Vest, pare mult mai safe din toate punctele de vedere decat Dubaiul.

  Răspunde
 • Ca și skill-uri mi se pare că un actor poate face foarte ușor trecerea la tot ce inseamnă vanzari, educator, psiholog-coach, politician. Trebuie să știi să vorbești, să ai incredere în tine și să te cunoști pe tine și cum funcționează emoția umană.
  Mai surprinzător mi se pare un cunoscut care a tot incercat cu actorie, radio etc. Și-a bagat picioarele, a intrat intr-un bootcamp și acum e programator in Londra.

  Răspunde
 • ‘Imobiliarele’ in Dubai sunt pentru politicieni, ‘băieți deștepți ‘, interlopi, bugetari, ‘afaceristi’ cu statul….nu o sa stea iarna pe aici, ca e frig, atunci când o sa fie mai bătrâni și se retrag…

  Răspunde
 • Habar nu am cine dânsa. Nici Micutu sau cum ii zice. Probabil sunt intr-o altă bulă. Măruță mai face emisiuni?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu