Fotograful Adi Bulboacă este, de la începutul lui 2022, şi alergător. Despre Adi v-am mai spus, e unul dintre cei mai apreciaţi fotografi de teatru din România şi e un tip mişto în general, cu tot felul de idei nebuneşti. În 2015 a plecat o lună cu trenul. Altă dată a stat 24 de ore în metroul din New York şi a făcut poze. Altă dată a mers cu Trans Siberianul vreo 2 săptămâni ca să facă poze.

În ultimul an nebuniile astea s-au mutat în zona de alergare. Nu doar că şi-a creat un program super strict şi a început să se antreneze constant, şi-a schimbat dieta şi a slăbit, dar a făcut şi antrenamente exotice de tipul unei nopţi întregi alergate prin oraş sau o tură de la Bucureşti la Alexandria.

Toate astea pentru momentul care începe mâine, 23 februarie, la ora 19:30. Adi pleacă într-o cursă de 620 de kilometri la -30 de grade Celsius, pe lângă Cercul Polar. Ia startul de undeva din nordul Canadei şi apoi face un traseu super dificil, în principiu fără oprire. Se cheamă 6633 Arctic Ultra şi mi se pare că ai nevoie de un dram de nebunie ca să încerci aşa ceva, chiar dacă totul e monitorizat de medici şi echipe de suport.

Interesant e că lui Adi i-a venit în cap ideea asta după ce a fotografiat concurenţii de la 6633 Arctic Ultra în urmă cu 3 ani. De ce face asta a explicat într-un clip aici.

Îl puteţi urmări aici, e un live tracking care va porni când începe cursa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu