in Branded

Mi-am făcut o regulă privind achiziţia de cărţi

Citesc prea multe cărţi în paralel. Motiv pentru care noptiera de lângă pat este plină cu volume din care aleg în funcţie de preferinţele de moment.

Mă entuziasmez extrem de tare atunci când descopăr vreo carte, apoi ajung să mă întorc la un alt subiect. E sărbătoare când se taie de pe listă câte un titlu şi ajunge înapoi în bibliotecă.

Aşa că mi-am creat un sistem. În primul rând intru mai rar în librării. Tentaţia e mare, iar titluri din zona de istorie sau chiar istoria Bucureştilor sunt aproape irezistibile.

Chiar şi atunci când intru, încerc să nu plec cu mai mult de o carte nouă. În schimb fac poze tuturor titlurilor care îmi atrag agenţia şi le păstrez într-un folder separat. Uneori revin la ele, alteori îmi apar în faţă tot prin librării. Pe unele le pun pe diverse wishlisturi pentru sărbători sau aniversări. Pe cele mai multe ajung să le iau de pe net, eventual după ce au stat la favorite săptămâni întregi. 

Aş zice că sunt un om care cumpără cărţi online pe care le descoperă offline. E şi ăsta un tip de funnel de vânzări.

În momentul ăsta am în folderul cu poze Hotelul Portofino, Ciudăţenii amoroase din Bucureştiul fanariot, Orasele. Primii 6000 de ani şi Tată iubit şi cel mai credincios prieten. Timp să fie să le citesc pe celelalte, apoi sigur ajung şi la astea!

2 comentarii. Leave new

  • Suntem mai mulți cei care citim în paralel mai multe cărți.

    În ultima perioadă prefer să-mi comand (tot de pe net) povestiri scurte, nuvele care se pot citi într-o zi, așa reușesc să nu am multe de citit concomitent.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu