in Teatru

Komorebi. Lumina care se filtrează printre copaci.

Primul spectacol pe care l-am văzut în stagiunea asta a fost Komorebi. Lumina care se filtrează printre copaci. E o producţie Vanner Collective care se joacă la Sala Mică a Teatrului Naţional Bucureşti, cu Liviu Romanescu, Denisa Nicolae şi Teodora Velescu.

Textul e al Ralucăi Mănescu, aflată la primul text dramaturgic. Dacă ăsta i-a ieşit atât de bine, sunt curios cum vor fi următoarele!

Pentru mine n-a fost o surpriză să văd că cei doi protagonişti se simt bine împreună pe scenă, cred că Liviu Romanescu şi Denisa Nicolae ar putea să joace bine şi selecţii din Monitorul Oficial sau transcrierea pledoariilor din procesul Steaua vs. FCSB. Au o chimie foarte bună pe scenă şi am văzut asta în Lungs sau în Lemons. Lemons. Lemons. 

Komorebi are o dinamică foarte bună, e un spectacol entertaining. Toată ideea cu măştile pe care le purtăm zi de zi este foarte bine integrată în spectacol. Şi vine peste un topic legat de provocările din cuplu şi de vulnerabilitatea bărbatului.

Mi-a adus aminte de ZIC ZAC, un spectacol de acum câţiva ani cu Andrea Gavriliu şi Ştefan Lupu. De atunci n-am mai văzut un spectacol pus în scenă într-o manieră la fel de interesantă.

O surpriză plăcută a fost Teodora Velescu, cu o coregrafie care completează foarte bine povestea.

Komorebi se mai joacă pe 7 decembrie, găsiţi bilete şi detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu