A venit momentul să mai anunţăm nişte lucruri. De data asta legate de maşini 😀

Pentru că alături de colegul RăzvanBB am început încă de anul trecut să ne jucăm cu diferite maşini şi pentru că ne place să ne dăm împreună, am hotărât să oficializăm relaţia. Prin urmare, lansăm azi CarBusters.ro – un site cu reviewuri video de maşini. De-alea neprofesioniste, ca de la consumator la consumator. Găsiţi pe site primele 4 clipuri pe care le-am făcut. E un fel de emisiune auto, dacă vreţi. Că tot îşi dorea de mult Răzvan.

A doua veste e că demarăm şi proiectul CarBusters feat. Midocar. Dealerul Audi şi Volkswagen împlineşte anul acesta 20 de ani de existenţă şi sărbătoreşte cum se cuvine 🙂 Adică cu noi 😀 Timp de 12 luni vom testa 12 maşini Audi sau Volkswagen. În fiecare lună vom avea câte un invitat special cu care vom testa jucăriile.

Tot cu ocazia a 20 de ani de Midocar a apărut şi Midocar Meme, desenat de caricaturistul Mihai Stănescu. Meme o să ne însoţească pe tot parcursul anului prin călătoriile cu maşinile Midocar.

Primul model testat este Audi A1 (1.2 TFSI Ambition , 85 CP Cutie de viteze manuală). Fiind o maşină mai de fete, am invitat-o pe domnişoara Andra Zaharia să ni se alăture. Şi i-a cam plăcut 😀 Găsiţi pe site clipul, configuraţia modelului pe care l-am testat precum şi o listă detaliată de preţuri pentru Audi A1.

Carbusters este pe Facebook şi Twitter.

8 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu