Astăzi am dat o fugă până la Aerodromul Şirna (undeva lângă Ploieşti) pentru un zbor cu un avion ultrauşor la invitaţia băieţilor de la Aventuracard.ro. Am zburat într-o chestie mică şi care părea foarte fragilă, dar care a reuşit să ne ofere nişte senzaţii mişto. Şi mai mişto a fost atmosfera de pe sol.

Cum ar zice Nebuloasa, a fost o poveste despre oameni. Sigur, şi un avion, dar în primul rând despre oameni.

RăzvanBB a pus la cale toată ieşirea, a adunat gaşca, a filmat, a lipit cu scotch camere, a legănat fetele în hamac (la propriu!).

Cabral ne-a făcut rost de nişte maşini de la Citroen România, a aranjat cadre toată ziua şi s-a bătut cu Răzvan în camere. În timpul liber a făcut mişto de Auraş.

Sus-linkuitul Auraş a făcut glume pe tot parcursul evenimentului. Necontenit, fără încetare. A dat tot ce avea mai bun din el.

KorinaMS a râs la glumele lui Auraş, fiind esenţială în economia evenimentului.

Anne-Marie a jucat foarte bine o faţă total îngrozită în timpul unei manevre prin aer. Gurile rele spun că s-ar fi speriat. Până la această oră nicio agenţie de presă n-a confirmat informaţia.

Vlad Petreanu a venit, a făcut poze, s-a dat cu avionul. Scurt. Profesionist. Iar în timpul ăsta Ionela Năstase ne-a rupt la ping-pong. Suspectez că are masă acasă, are antrenament.

Andra l-a dădăcit non-stop pe Bogdan şi n-a zburat de frică. La numărătoarea paralelă s-a depistat că Andra a zburat.

După ce am zburat, am mâncat, am băut, l-am bătut pe Auraş la ping-pong şi am plecat acasă.

Motanul alb a dormit pe toată durata evenimentului.

Vor urma poze şi filmări mişto, dar am simţit nevoia să scriu azi, ca să-mi dea toată lumea link iar alte poze decât alea de pe telefon nu aveam 😀 Mai sunt câteva pe Facebook.

12 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu