in Casual stuff

Subway a deschis primul restaurant din Bucureşti

Sunt fan al restaurantelor fast-food şi mănânc de câte ori am ocazia (poate mai des decât ar trebui). M-am bucurat când am auzit că intră lanţul Subway pe piaţa românească, deşi nu cred că vor deschide prea curând un drive-through. Sandvişurile lor sunt mai sănătoase, sunt preparate în faţa consumatorilor şi sunt ceva nou (de celelalte m-am cam săturat).

Ieri s-a deschis primul Subway din Bucureşti, pe Bulevardul Titulescu (lângă pasajul Victoriei – vis-a-vis de McDonald’s şi mai jos de Spring Time). 8 lei cel mai ieftin sandviş (de 15 cm), 9 lei cel mai scump. Varianta de 30 de cm e disponibila pentru încă 5 lei. N-au cartofi prăjiţi (de fapt, n-au niciun fel de prăjeli) în schimb la meniuri au pungi de chipsuri. Iar ca desert puteţi alege un fursec. Au 5 feluri de pâine (printre care pâine din făină integrală, pâine cu miere şi ovăz, pâine albă cu parmezan şi oregano).

Programul e 7-22 de luni până duminică iar restaurantul e destul de micuţ, astfel încât va fi, probabil, destul de aglomerat. Sunt tot felul de variante de carne: piept de pui, friptură de vită, şuncă, ton, pepperoni. La legume variantele sunt clasicele roşii, salată, ardei, castraveţi, ceapă sau măsline.

Iar combinaţiile sunt foarte bune şi mult mai sănătoase decât la concurenţă. Dacă nu vă e foarte foame nu vă băgaţi la un sandviş de 30 de cm, ajunge unul de 15. Mai multe poze găsiţi la Nwradu.

5 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu