Astăzi am dat o fugă până la Aerodromul Şirna (undeva lângă Ploieşti) pentru un zbor cu un avion ultrauşor la invitaţia băieţilor de la Aventuracard.ro. Am zburat într-o chestie mică şi care părea foarte fragilă, dar care a reuşit să ne ofere nişte senzaţii mişto. Şi mai mişto a fost atmosfera de pe sol.

Cum ar zice Nebuloasa, a fost o poveste despre oameni. Sigur, şi un avion, dar în primul rând despre oameni.

RăzvanBB a pus la cale toată ieşirea, a adunat gaşca, a filmat, a lipit cu scotch camere, a legănat fetele în hamac (la propriu!).

Cabral ne-a făcut rost de nişte maşini de la Citroen România, a aranjat cadre toată ziua şi s-a bătut cu Răzvan în camere. În timpul liber a făcut mişto de Auraş.

Sus-linkuitul Auraş a făcut glume pe tot parcursul evenimentului. Necontenit, fără încetare. A dat tot ce avea mai bun din el.

KorinaMS a râs la glumele lui Auraş, fiind esenţială în economia evenimentului.

Anne-Marie a jucat foarte bine o faţă total îngrozită în timpul unei manevre prin aer. Gurile rele spun că s-ar fi speriat. Până la această oră nicio agenţie de presă n-a confirmat informaţia.

Vlad Petreanu a venit, a făcut poze, s-a dat cu avionul. Scurt. Profesionist. Iar în timpul ăsta Ionela Năstase ne-a rupt la ping-pong. Suspectez că are masă acasă, are antrenament.

Andra l-a dădăcit non-stop pe Bogdan şi n-a zburat de frică. La numărătoarea paralelă s-a depistat că Andra a zburat.

După ce am zburat, am mâncat, am băut, l-am bătut pe Auraş la ping-pong şi am plecat acasă.

Motanul alb a dormit pe toată durata evenimentului.

Vor urma poze şi filmări mişto, dar am simţit nevoia să scriu azi, ca să-mi dea toată lumea link iar alte poze decât alea de pe telefon nu aveam :D Mai sunt câteva pe Facebook.