Problema mea cu înălţimile a început pe la grădiniţă. Mergeam în vizită la bunici şi mă ridicam pe vârfuri ca să văd dincolo de balustrada balconului. Eram la etajul 10 şi mi se părea că e cel mai înalt punct în care voi ajunge vreodată. Atunci, pe la 5-6 ani, înălţimea nu era o problemă – abia dădeam cu nasul de balustradă, nu era niciun pericol. Cred că am început să-mi fie frică de înălţime ceva mai târziu, când m-am trezit că balustrada îmi ajungea până la brâu. Şi de-atunci n-am mai scăpat.

Din fericire, n-am o problemă în a privi de pe geam peisajul. Pot fi şi la etajul 100, dacă am sticlă în jur şi nu există nicio şansă să cad, n-am probleme. Mă trec fiorii când mai urc într-un lift de sticlă şi privesc podeaua (ex: cel de la MNAC sau cel de la Unirii), dar nu e la fel de rău ca pe balconul bunicilor.

Acestea fiind spuse, imaginaţi-vă cum m-am simţit când mi-a propus Răzvan să zbor cu un avion ultrauşor. M-a trecut un fior uşor şi am refuzat în primă instanţă. Pe urmă i-am spus că vin să joc ping-pong în timp ce lumea zboară. Când am ajuns acolo şi i-am văzut pe toţi ceilalţi entuziasmaţi (până şi pe Anca şi Alex – care sunt obişnuiţi ai aerodromului) mi-am zis că voi regreta toată viaţa dacă nu fac asta.

A fost un moment de maximă inspiraţie 😀 Senzaţia e absolut bestială, chiar dacă eram transpirat tot. Andrei, pilotul nostru de sâmbătă, a văzut cât de panicat sunt şi n-a făcut nicio manevră spectaculoasă. Iar eu i-am mulţumit în gând şi m-am bucurat de privelişte. Nu ştiu cum se face că teama nu mi-am învins-o, dar mi-aş dori să mai experimentez un astfel de zbor. Excluzând decolarea – care mi se pare prea bruscă, m-aş putea obişnui cu restul experienţei.

Pe băieţii de la Aventura Card îi găsiţi pe site şi pe Facebook, iar ideea de a face cadou un zbor de 15 sau 30 de minute îmi surâde tot mai mult. Parcă e ceva mai mişto decât clasicele cărţi.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu