in Casual stuff

Se caută voluntari pentru Festivalul Enescu

Vă spuneam în urmă cu câteva săptămâni despre ritmul alert în care se dau abonamentele la Festivalul Enescu. Sper să fiu pe fază şi să vă anunţ şi când se pun în vânzare biletele. Însă dacă nu prindeţi bilete pentru festivalul din toamnă şi vă doriţi să participaţi, există o şansă destul de bună.

Brigada de voluntari, o asociaţie care oferă suport organizării de evenimente, recrutează colaboratori şi voluntari pentru ediţia a XXI-a a Festivalului Enescu. Până pe 15 martie puteţi aplica aici. Pe lângă voluntariatul în sălile de concerte, există o serie de alte variante prin care puteţi contribui la acest festival. Ţin minte că în liceu mulţi colegi au contribuit la organizarea Europafest, tot în sistem de voluntariat. Presupun că satisfacţia pe care ţi-o dă contribuţia la un festival mult mai mare e înzecită.

Atenţie! Din câte am înţeles procesul de selecţie e foarte serios. Cred că e primul an în care Brigada de voluntari participă la organizarea acestui eveniment şi probabil e şi o formă de experiment.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu