in Muzici

fericirea_de_luni_lansare

Am fost în seara asta la prima lansare oficială a noului album Alina ManoleFericirea de Luni. Zic că e prima lansare, pentru că mâine seară va avea loc un nou spectacol. Din păcate pentru voi, cei care citiţi rândurile astea acum, şi spectacolul de marţi e sold-out. Dar staţi liniştiţi, sunt convins că vor mai fi o mulţime de concerte fericite.

Pentru că am avut timp să rumeg o săptămână noul album (am fost lunea trecută la o audiţie în premieră şi de atunci e pe repeat), astă-seară am fost atent la o mulţime de alte detalii.

Alina cântă altfel. Ea oricum e un artist aparte pe scena românească, dar acum muzica ei chiar sună altfel faţă de precedentele albume. E mai bine şi cumva asta e ciudat, pentru că oricum suna foarte bine şi până acum. Nu-mi dau seama ce s-a schimbat, poate ăsta e rodul colaborării cu Raul Kuşak. Singurul lucru de care mă „tem” în momentul ăsta e că o să devină mainstream. Sau că o să devină cool să asculţi Alina Manole. Ceea ce pentru ea nu poate să fie decât bine şi e 100% meritat.

Dacă încă nu ştiţi prea multe despre Alina Manole, găsiţi detalii pe siteul ei oficial pe care mă bucur că s-a mobilizat să-l facă 😀

Erată: Mai sunt fix 2 bilete în acest moment. Dacă nu le luaţi acum sigur o să vă pară rău. Concertul e la 19:30 la Teatrul Excelsior.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu