Citeam zilele trecute că Bloomberg a semnat un contract cu News.ro, agenţia de ştiri românească înlocuindu-i practic pe cei de la Mediafax. Asta în condiţiile în care News.ro are fix 6 luni de când s-a lansat. Odată plecaţi de la Mediafax, jurnaliştii ajunşi la News.ro au făcut tot ceea ce ştiau ei mai bine, adică ştiri de bună calitate. La fel s-a întâmplat şi cu Profit.ro, care abia a aniversat 1 an şi deja e o sursă extrem de credibilă şi apreciată. Două produse media care au fost construite cu know-how şi puţină notorietate de la un alt brand.

Ce s-ar fi întâmplat cu aceiaşi oameni dacă plecau la un concurent din piaţă? Agerpres sau trustul Intact? Probabil că s-ar fi pierdut pe drum, n-ar mai fi ştiut nimeni de ei. Publicul nu s-ar fi mutat odată cu ei. Uitaţi-vă doar cât de mult s-au chinuit Antenele să aducă oameni de calitate de la Pro. Au adus şi tot n-au reuşit să facă mare lucru, pentru că la ei brandul e problema.

Iar odată construit corect, brandul are nevoie de oameni care să-l ţină în viaţă (contacte în piaţă, conţinut bun etc.). Odată compromis brandul, nu mai contează câte artificii tehnice mai faci, nu vei putea evolua cu adevărat.

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu