in Filme

Credeam că ştiu chestii despre Game of Thrones

Am văzut şi eu toate sezoanele din serial, am mai citit una-alta, inclusiv Cavalerul celor şapte regate (care plasează acţiunea cu 100 de ani înainte de GoT). Dar tipul ăsta este de-a dreptul fabulos.

Uitaţi aici o analiză a trailerului pentru sezonul 7.

Plus o analiză despre Whitewalkeri, istoria zidului plus multe alte clipuri interesante pe care le puteţi găsi pe canalul Încă ceva.

4 comentarii. Leave new

 • Multe dintre chestii sunt luate de pe reddit: https://www.reddit.com/r/asoiaf/

  Răspunde
  • Sunt convins că nu le-a inventat el. În situaţiile în care îşi spune părerea, chiar semnalează asta.

   Dar mi se pare fabulos şi că citeşte atât de mult. E ceva ce n-aş face, aşa că prefer să primesc informaţiile de-a gata. E content curation, nothing wrong about that.

  • Merci pentru share 🙂 ma uitam acum in analytics si 146 de view-uri veneau de la hoinaru.ro :)))) Spor, zambete si oameni faini sa ai.

  • Ai sa razi, vei nega, dar cam sunt ale mele 🙂 Evident teoriile vechi sunt dezbatute, dar vei gasi argumente noi, chiar foarte MULTE argumente noi, de aia am si facut acest canal, pentru ca lipseau prea multe, sau erau extrem de fragmentate. Teorii facute dupa serial cu minimul de citire. In plus, daca te uiti gasesti foarte multe lucruri noi, teorii si implicatii, first time theories si supra analiza la analize :)) Anyway „nu face el, fac altii” e mai usor de crezut decat sa te uiti, sa cauti si apoi sa confirmi.
   Spor si numai chestii faine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu