Ediţia cu numărul 27 a FNT se desfăşoară între 20 şi 30 octombrie la Bucureşti. E momentul potrivit să vedeţi o serie de spectacole care se joacă de obicei în ţară. În ultimii ani a apărut acest trend al regizorilor mari care fac montări foarte bune pe la teatre din Cluj, Sibiu sau chiar Piatra Neamţ. Pe de-o parte asta se întâmplă pentru că vor să ofere şi publicului din provincie teatru de calitate, pe de altă parte au mai multă libertate acolo şi scapă de personaje gen Caramitru.

Multe spectacole sunt deja sold-out, că biletele s-au pus cu mult timp în vânzare, dar încă mai puteţi să găsiţi chestii mişto pe ici, pe colo. Am făcut mai jos o listă cu recomandări dintre spectacolele care nu sunt sold-out (la ora la care scriu articolul).

Pentru o duminică relaxantă m-aş duce să văd Fecioarele noastre grabnic ajutătoare, la Excelsior, în regia lui Răzvan Mazilu.

Se joacă iar şi Bucureşti. Instalaţie umană, despre care am mai scris aici. Despre #EmojiPlay am auzit numai lucruri bune, e pe 27 octombrie la Excelsior.

Şi Regele Lear e o variantă bună dacă vreţi să vă îmbrăcaţi frumos şi să vă daţi check-in la TNB.

Ar fi de văzut şi „Dacă am gândi cu voce tare„, spectacolul lui Radu Afrim, montat la Craiova.

Nu în ultimul rând, Dorian, un spectacol pe care îl am şi eu pe listă de ceva timp.

Mă rog, sunt multe alte spectacole la care vă puteţi lua bilete, doar că nu-s neapărat alea vedetă. Găsiţi tot programul aici.

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu