În ultimele săptămâni am rupt în două consola, ba pe Fifa, ba pe Gran Turismo, Assasins Creed şi Mortal Kombat. Încă mai am câteva jocuri pe listă, dar prioritatea #1 este un alt joc cu sporturi. În trecut am avut pe PC un NHL de la EA Sports şi un NFL, ambele idei îmi surâd, iar recent am văzut şi două trailere cu jocuri de tenis.

Aştept un simulator bun de tenis mai ceva decât aşteaptă Simona Halep primul Grand Slam, ce-am mai jucat până acum era destul de lame (bine, au şi trecut vreo 10 ani de atunci). Aşa că simt că e momentul pentru ceva cu adevărat bun. Nu există momentan un joc care să rupă cu adevărat, să îţi dea o senzaţie mişto, aşa cum e la Fifa, de exemplu. Dar cred că unul dintre aceste două jocuri va fi ce trebuie.

Primul e AO Tennis, un simulator dedicat turneului Australian Open. E programat să apară pe 16 ianuarie, e pentru PS4 şi XboxOne, şi cam aici se opresc informaţiile pe care le-am găsit. Va fi licenţă pentru Australian Open, evident, dar veţi putea juca şi pe alte suprafeţe, pe nişte terenuri random. Nu se ştie câţi jucători şi-au vândut drepturile de imagine pentru jocul ăsta, cert e că Nadal şi Kerber apar. Mai departe de-atât rămâne să vedem.

Al doilea joc este Tennis World Tour, care urmează să apară în luna mai. Teoretic ar trebui să fie jocul mai complex, însă n-avem de unde să ştim până nu vedem mai multe imagini, gameplay-ul pare spectaculos deocamdată.

 

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu