Am o prietenă care mi-a tot povestit în ultima vreme despre parfumurile de nişă şi cât de mişto sunt. Sincer să fiu văzusem tot felul de aduri dubioase pe diferite siteuri, dar eram convins că e ceva super fake, vreun gimmick de marketing menit să fraierească poporul.

Însă din câte am înţeles cică this is the new shit în materie de parfumuri. Un miros deosebit care persistă până la 48 de ore în unele cazuri. Cică ar fi atât de puternice încât nu poţi să stai în aceeaşi cameră cu o persoană care abia s-a dat cu parfumurile astea.

Ideea nu e chiar nouă, am găsit articole de prin 2013 pe tema asta, şi ţin minte că am tot văzut reclame în ultimii 2 ani (dar le-am ignorat cu graţie). Totuşi, trebuie să mă înţelegeţi, sunt doar un băiat simplu din Militari, lucrurile cool ajung mai greu la mine. 

Pe lângă mirosul diferit, mai e ceva special la parfumurile de nişă: preţul. Un astfel de parfum începe de pe la 700 de lei şi poate ajunge la 2-3000 de lei, poate şi mai mult. Sky is the limit. 

Momentan vreau să ajung prin vreun magazin să văd cum miros parfumurile astea, apoi să-mi şi iau eventual. Nu pot să stau toată viaţa cu un Declaration de Cartier de 70 de euro, ca toţi săracii.

Are cineva aşa ceva? Sau le-aţi testat?